2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست
ای بابا.با این شرایط ک گفتی اوضاع خیلی وخیمه.بخاطر اینکه تنها نباشی بچه دار شدی؟

اره چیکارمیکردم درس خوندم دکترا قبول شدم نزاشت برم روزانه بود ولی مسیرش دور بود رفتم سرکار پولش با جرودعوا میگرفت چندبارم ازش شکایت کردم آبروم سرکار برد اخراجم کردن منم نرفتم

وقتی میاد خونه بند نمیشه دیگه دیروز دعوامون شد گفتم اگر زن گرفتی بگو تکلیفم مشخص بشه مسخره بازی دراو ...

دوتا آدم متفاوت هستید.چرا زنش شدی وقتی تفاهم نداشتی از اول!چرا بچه دار شدی؟خونه پدرتون می موندی بنظرم بهتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت اگه نمیخواد باهات باشه چرا گرفتت؟از اول همین بوده؟یا جدیدا؟اینطور شده

رفت تو یه مغازه کارمیکرد یه دختره بود باهم رفیق شدن یکسال و نیم شد تا ولش کرد اول با زبون خوش گفتم بعدش دعوا وشکایت تا اومد بیرون دیگه زندگیم زندگی نشد

اره چیکارمیکردم درس خوندم دکترا قبول شدم نزاشت برم روزانه بود ولی مسیرش دور بود رفتم سرکار پولش با ج ...

مگه شوهرت سرکار نمیره؟چه عجیب غریبه!خودت دکترا خوندی شوهرت چی پس؟

دوتا آدم متفاوت هستید.چرا زنش شدی وقتی تفاهم نداشتی از اول!چرا بچه دار شدی؟خونه پدرتون می موندی بنظر ...

پدرم میخواست منو بده به یه مواد فروش که زن داشت فقط پول داشت به منم میگفت باید مواد بفروشی خواستگار نداشتم مجبور بودم زندگیم بگم باور نمیکنی 

مگه شوهرت سرکار نمیره؟چه عجیب غریبه!خودت دکترا خوندی شوهرت چی پس؟

چرا میره سرکار ولی حقوقش کم بود منم گفتم برم کمک خرج بشم چیزایی که خودم نیاز دارم بخرم دستم جلوش دراز نکنم

اون تازه لیسانس گرفته بس مادرش بهش گفت زنت ازتو بالاتره درس بخون بهش برسی

خب کار بدی نکرده سطح شعورش و فرهنگشم بالا بره خوبه.مشکوک میزنه شوهرت؟شک داری بهش ک خواب نداری؟

خب کار بدی نکرده سطح شعورش و فرهنگشم بالا بره خوبه.مشکوک میزنه شوهرت؟شک داری بهش ک خواب نداری؟

شک دارم بهش حتی گفتم من مشکلی ندارم اگز کسی تو زندگیته منو پادرهوا نزار میخوام بدونم کجای زندگیتم مسخره بازی دراورد

شک دارم بهش حتی گفتم من مشکلی ندارم اگز کسی تو زندگیته منو پادرهوا نزار میخوام بدونم کجای زندگیتم مس ...

من از بچگی بی مهری دیدم تا الان خودمو با درس و کار مشغول میکردم ولی همیشه یه خلع بزرگ دارم که باهیچی پرنمیشه

الان تنهام نیستش ولی فکروخیال نمیزاره بخوابم

🥲🫂اون خلع ک میگی با محبت همسر خودت باید پر بشه.که اونم عوضی دراومد.بازم جای ایراد نداره.میتونی خودتو با بچت مشغول کنی و اصلا و ابدا به شوهرت فکر نکنی.چون لایق شما و بچت نیست که حتی بخوای بهش فکر کنی.تونستی واسه خودت کار جور کن با مدرکی ک داری.تو میتونی