2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست
[QUOTE=354002072]الان تنهام نیستش ولی فکروخیال اگر من محبت کنم محبت میکنه اگر نکنم براش مرده هستم

با اینهمه خلع الان اینجای و مثل گل پاکی.به خودت افتخار کن که مثل همسرت نیستی.دمت گرم.با بچت خوش باش.تا بتونی واسه خودت کار پیدا کنی دیگه اصلا به اون فکر نمیکنی

🥲🫂اون خلع ک میگی با محبت همسر خودت باید پر بشه.که اونم عوضی دراومد.بازم جای ایراد نداره.میتونی خود ...

با بچم وقت میگذردنم پارک میرم الانم تابلو فرش میبافم چون یه شهر دیگه هست بچم نمیتونم بزارم مهد هزینه مهد وسرویس زیاد میشه نمیده میگم اینقدر کار میکنم وسط روز یا موقع خواب حس تنهایی عمیقی میاد سراغم هراز گاهی بادوستم حرف میزنم بازم میگم بنده خدا گناه داره شاید دلش نخواد بشنوه با خدا حرف میزنم غر میزنم گریه میکنم ولی بازم تمومی نداره من دیگه به شوهرم فکر نمیکنم دنیام شده پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچم وقت میگذردنم پارک میرم الانم تابلو فرش میبافم چون یه شهر دیگه هست بچم نمیتونم بزارم مهد هزینه ...

عزیزم🫂انشالله که بهترینا برات رقم بخوره.ورق زندگیت برگرده و زندگیت روال بشه و همونی ک میخوای

غصه خوردن فقط پیرت میکنه.ناراحتت میکنه.

دیگه غر نزن و از بدی‌ها نگو.خوش باش و بگرد و نکات مثبت رو درنظر بگیر.بیشتر خوش باش و بگرد.

با بچم وقت میگذردنم پارک میرم الانم تابلو فرش میبافم چون یه شهر دیگه هست بچم نمیتونم بزارم مهد هزینه ...

خوبیارو ببین و از زیباییها برای خودت بگو.و نکات مثبت زندگیت.دیگه غر غر نکنیا.ناراحتیا رو بذار کنار واسه خودت آهنگای شاد بذار.فاز غمگین برنداریا پول روانشناسی هم نده.تو یه آدم شادی با یه بچه پر انرژی تنتون هم سلامت.دیگه چی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوش باش