چقدر من تنهاترینم یه حسی تنهایی عمیق دارم باهیچی پرنمیشه شبا از خستگی بیهوش میشم ولی حس تنهاییم از بین نمیره باهمه چیز خودمو سرگرم کردم بیفایده مشاوره رفتم بیفایده
[QUOTE=354002072]الان تنهام نیستش ولی فکروخیال اگر من محبت کنم محبت میکنه اگر نکنم براش مرده هستم
با اینهمه خلع الان اینجای و مثل گل پاکی.به خودت افتخار کن که مثل همسرت نیستی.دمت گرم.با بچت خوش باش.تا بتونی واسه خودت کار پیدا کنی دیگه اصلا به اون فکر نمیکنی
🥲🫂اون خلع ک میگی با محبت همسر خودت باید پر بشه.که اونم عوضی دراومد.بازم جای ایراد نداره.میتونی خود ...
با بچم وقت میگذردنم پارک میرم الانم تابلو فرش میبافم چون یه شهر دیگه هست بچم نمیتونم بزارم مهد هزینه مهد وسرویس زیاد میشه نمیده میگم اینقدر کار میکنم وسط روز یا موقع خواب حس تنهایی عمیقی میاد سراغم هراز گاهی بادوستم حرف میزنم بازم میگم بنده خدا گناه داره شاید دلش نخواد بشنوه با خدا حرف میزنم غر میزنم گریه میکنم ولی بازم تمومی نداره من دیگه به شوهرم فکر نمیکنم دنیام شده پسرم
با بچم وقت میگذردنم پارک میرم الانم تابلو فرش میبافم چون یه شهر دیگه هست بچم نمیتونم بزارم مهد هزینه ...
خوبیارو ببین و از زیباییها برای خودت بگو.و نکات مثبت زندگیت.دیگه غر غر نکنیا.ناراحتیا رو بذار کنار واسه خودت آهنگای شاد بذار.فاز غمگین برنداریا پول روانشناسی هم نده.تو یه آدم شادی با یه بچه پر انرژی تنتون هم سلامت.دیگه چی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوش باش