2777
2789
عنوان

وسواس پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 60 پست
یه راه حلش اینه بزاری پریودیت که تموم شد بشوری یه راه حلش اینه تو روشویی بشوری بعدم روشویی آب بکشی ی ...

عزیزم شما انگار بیشتر وسواس داری 

پرسیدم گفتن اعتنا نکن 

باید درمان شم این کارا موقتیه

من اول از نجاست شروع شد بعد زیاد شد

😔😔 من وسواس فکر بود اول بعد عملی شد😭 البته فکری در زمینه های دیگه باورت میشه یک مدت احساس ریزش ادرار داشتم رفتم دکتر کلی خرج کردم اخر گفتن هیچیت نیست 🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔 من وسواس فکر بود اول بعد عملی شد😭 البته فکری در زمینه های دیگه باورت میشه یک مدت احساس ریزش اد ...

سخته خواهر بخدا میترسم در مورد کارای وسواسی به کسی بگم میگم مسخره میکنن 

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
عزیزم شما انگار بیشتر وسواس داری پرسیدم گفتن اعتنا نکن باید درمان شم این کارا موقتیه

گفتم وسواس دارم ولی یه بار خودمو میشورم یه بارم دستامو اینا تجربه های قبلیمو گذاشتم میتونی اعتنا نکن به وسواست

سخته خواهر بخدا میترسم در مورد کارای وسواسی به کسی بگم میگم مسخره میکنن

میفهمم درمان خودت کن من به مرحله ای رسیدم میگم وسواس نیست از سر تنبلیه از بقیه میپرسم بگن کثیف نیست منم نشورم

گفتم وسواس دارم ولی یه بار خودمو میشورم یه بارم دستامو اینا تجربه های قبلیمو گذاشتم میتونی اعتنا نکن ...

عزیزم باورمو از دست دادم میگم وسواس ندارم 😭

خودمم موندم چطور وزن کم کردم باورمو از دست دادم نکنه بستری بشم😭 چون باورمم از دست دادم وسواس ندارم

تا چه حده وسواس؟ خوب آدم وسواسی با بقیه فرق داره کاراش با دور وریا

عزیزم تقریبا سه ساله درگیر وسواسم مشاور روانپزشک میگن وسواس داری اخیرا زدم تو خط شست و شو اخیرا حدود چهار پنج میلیون خرج این بحث ریزش ادرار کردم گفتن اخرش سالمم 

اره فرق داره اما من میام میگم تنبلیم میاد چیزی بشورم حتما میخوام بقیه بگن وسواس. داری یا بگن اعتنا نکن  چند روز پیش خواب بودم صبح یکهو حس کردم به مثانه م فشار اومد ادرارم ریخت شد بلای جونم  حس کردم واقعا ریخت از پزشک از ادمای اطراف پرسیدم گفتن حس کاذبه من گفتم نه. حتما تنبلیم میومده بشورم تشک و‌پتوم رو  

اره فرق داره اما من میام میگم تنبلیم میاد چیزی بشورم حتما میخوام بقیه بگن وسواس. داری یا بگن اعتنا ن ...

نه حتما ترشح بوده من در اون حد برا ادرار حساس نیستم ولی مدفوع و پریود اینا اذیتم میکنن

نه حتما ترشح بوده من در اون حد برا ادرار حساس نیستم ولی مدفوع و پریود اینا اذیتم میکنن

نمیدونم خواهر دکترم رفتم نوار مثانه سونوگرافی و ازمایشم سالم بود 

ولی گفتم ریخت تموم در این حد  ولی میگن به حرف ادمای وسواسی نمیشه اعتماد کرد نمیدونم دیگه