2777
2789
عنوان

وسواس پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معذرت میخوام می پرسم شما بعد دستشویی که پریودی چند بار مایع میزنین؟

منظورتون اینه که چندبار دستامو با مایع میشورم؟؟ یکبار مایع به اندازه کافی میریزم و کف میکنه و تمام دستمو خوب میشورم و تمام.   شیمی نخوندین دبیرستان؟  نیاز به چندبار مایع زدن نیست.  همون یک بار کافیه.  البته باید درست و کامل بشورین

عزیزم وسواس دارین. رفته رفته رو ممکنه بدتر بشه و زندگیتون رو مختل کنه. برین دکتر قرص میدن برا این ...

رفتم قرص فایده نداره فقط خواب آورند اگه یکی رو داشته باشم بهم دلسوزانه مشاوره بده حالم بهتر میشه یه خانم دوستم بود که باهاش در ارتباط بودم باهاش حرف میزدم خوب بود واثقی یه کدورتی پیش اومد ارتباط ندارم باهاش دیگه

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
رفتم قرص فایده نداره فقط خواب آورند اگه یکی رو داشته باشم بهم دلسوزانه مشاوره بده حالم بهتر میشه یه ...

با مشاور یا روان شناس صحبت کنین اونا قرص نمیدن و فقط صحبت میکنن.   حتی بصورت آنلاین و تلفنی هم هستن

با مشاور یا روان شناس صحبت کنین اونا قرص نمیدن و فقط صحبت میکنن. حتی بصورت آنلاین و تلفنی هم هستن

یعنی آدمای عدی فکر نمیکنن تا آرنج دستشون کثیف میشه بعد دستشویی باید با مایع بشورن؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید