2777
2789
عنوان

وزن جنین کم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 53 پست

بخدا من خودم راضی ام میخورم باشه.مخصوصا شیرینی جات اونم از نوع نون خامه ایی.

فقط بااین مدل استراحت کم من وزن بچه زیاد میشه؟

کمکی هم ندارم 

بااینکه با مادرشوهرم یه جلییم ولی خب کمک اونطور نیستن که ناهار یا شام بریم میسشون یا پسرم بره.

مامان و بابام هم نمیرم زیاد پسرم که فضولی میکنه نمیتونم تحمل کنم بهس بگن بکن یا نکن.ناراحت میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من خودم راضی ام میخورم باشه.مخصوصا شیرینی جات اونم از نوع نون خامه ایی. فقط بااین مدل استراحت ...

عزیزم میشه بگی نتیجه چی شد منم امروز تو هفته۳۵ و ۴ روز سونو دادم۲۱۳۰ بود و گفت کمه خونرسانی خوب بود  گفت اگه خوب رشد نگیره تو ۳۷ هفته در میاریمش  و تا اونوقت باید به ۲۵۰۰ برسونی

عزیزم میشه بگی نتیجه چی شد منم امروز تو هفته۳۵ و ۴ روز سونو دادم۲۱۳۰ بود و گفت کمه خونرسانی خوب بود ...

سلام خانم.

تا تونستم اون چندهفته باقی مانده رو استراحت کردم و کبابی خوردم.گوشت کبابی قارچ کبابی.قرص امگاسه هم دکترتجویزکردبخوری فکرنکنم ضرر داشته باشه.

هفته سی و چهار شد دو و دویست.نگران نباش در کل همون سی و هفت ویا سی و هشت سزارین میکنن .بعدم دکتر راست میگفت به دنیا بیاد رشدش بهتره از داخل شکم.الحمدالله وزن گیریش بعداز تولدخیلی خوبه هر  دوهفته ششصدگرم اضافه میکنه.

تا میتونی خرماگردوبخور.من نصف شبا پامیشدم تخم مرغ میخوردم.بعد از تولد نوزاد هم‌همون روز قطره شیرافزابخر و بخور زود شیرات میان

مرسی  عزیز دنیا اومدنی چند کیلو بود و تو دستگاه که نرفت؟بعدش هم اذیت نکرد ؟

نه نگران نباش سی و هفت هفته کامله.وقتی هم گفتهجریان خونش خوبه پس کامله فقط وزنش کمه که مشکلی نیستبچه الحمدالله کامله.تو دستگاه هم نمیره نه.اذیت هم باید ببینی چی مد نظرته.دختر من دو روز اول از بس گرسنه بود و شیر میخواسن هی گریه میکرد.خواب هم نداشت.ایشالا که دلدرد هم نداشته باشه.

من دوتا کاری که برای بچه دومم کردم یکی اینکه روز اول قطره شیرافزاخوردم،دوم اینکه قطره دلدرد رواز همون اول دادم به بچه،سوم پستونک چون شیر زیااادمیخوره و میاره بالا .دیگه همین.قنداق هم عالیه

نه نگران نباش سی و هفت هفته کامله.وقتی هم گفتهجریان خونش خوبه پس کامله فقط وزنش کمه که مشکلی نیستبچه ...

لطف کردی  عزیز   منظورم از اذیت ضعیف بودن و مریض شدن بود  ایشالا بچه ی ما هم وزن بگیره از این همه فکر و خیال در بیایم  

مرسی  عزیز دنیا اومدنی چند کیلو بود و تو دستگاه که نرفت؟بعدش هم اذیت نکرد ؟

اصلا هم برای پستونک دادن به حرف دیگران دقت نکن عااالیه.روزای اول هم برای اینکه زردی نگیره ما بهش یه اره اب و نبات با عرق کاسنی میدادیم.خودمم لیوان لیوان عرق کاسنی میخوردم

لطف کردی  عزیز   منظورم از اذیت ضعیف بودن و مریض شدن بود  ایشالا بچه ی ما هم وزن بگیر ...

دختر من اومد به دنیا دوونهصد وزنش بود ولی چون کامل بود راحت بودیم و نگهداریش اسون بود