2777
2789
عنوان

وزن جنین کم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 53 پست

خداروشکر کن بعضی از نوزادا یک کیلو بدنیا میان مهم اینه سالم باشه 

بعضیا کوتاهن بعضیا بلند بعضیا ریزن بعضیادرشت

همه مث هم نیستن

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا غذاتو خوردی سریع ب پهلوی چب دراز بکش 

اووووو چه کار سختی.

نمیشه اصلا

شوهرم که خداروشکر اصلااا کمک نمیکنه.

خودمم و خودم.

انقدر ناراحتم از این موضوع.

امشبم دیدم کاری نمیکنه گفتمش باشه تو که پول داری منم کارامو میکنم جهنم که وزن بچه بره بالا.ریز باشه زود به دنیا بیاد بمونه تو دستگاه.والا

اووووو چه کار سختی. نمیشه اصلا شوهرم که خداروشکر اصلااا کمک نمیکنه. خودمم و خودم. انقدر ناراحتم ...

خدا نکنه اینجوری نگو بچه زود دنیا بیاد دستگاه بره تمام بدبختیش ماله خودته 

اول از همه آروم باش حرص نخور 

بعدشم آجیل و بستنی از گوشت هم بهتره

چرا زود بدنیا بیاد؟ مگه بچه اولت زود اومد؟ 

نه دکتر رو گفتم که بمونه تا هفته اخر رشد کنه بیشتر.گفت که نه دیگه اگر بعد از دو هفته اومدی و رسد نکرده بود.بچه رو زودتر به دنیا میاریم چون محیط بیرون برای رشدش خوبه.البته گفت جریان خونش هم خوبه

نه دکتر رو گفتم که بمونه تا هفته اخر رشد کنه بیشتر.گفت که نه دیگه اگر بعد از دو هفته اومدی و رسد نکر ...

خب خدارو شکر که خوبه چقدر دکترای ایران الکی استرس میدن از الان وزن بچه معلوم نمیشه که 

اووووو چه کار سختی. نمیشه اصلا شوهرم که خداروشکر اصلااا کمک نمیکنه. خودمم و خودم. انقدر ناراحتم ...

ی ربع فقط عزیزم ک غذا بهتر ب جنین برسه 

اگه طبیعی باشی ک کم وزن باشه ب نفعته 

حالا بعدش بچه زود وزن میگیرع نگران نباش 

واسه همکاری نکردن شوهرتم ی گوشمالی لازم داره

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉