2777
2789
عنوان

وزن جنین کم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 53 پست
من پسرم تو هفته ۳۲ وزنش ۲۲۰۰ بود 

ماشاا...نی نی  من کوچولو بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز روز اول بود.ناهار گوشت.شام هم مرغ کنار غذا کباب کردم.نگرانم وزن خودم بره بالا.مکمل ها رو هم میخورم.سر بجه اولم انقدر خوب بوددم میخوردم.الان این دفعه اصلا میلم نمیشه هیچی بخورم.

بچه دوم وزنش بیشتر از اولیه اکثرا

برای من برعکس بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
امروز روز اول بود.ناهار گوشت.شام هم مرغ کنار غذا کباب کردم.نگرانم وزن خودم بره بالا.مکمل ها رو هم می ...

تا غذاتو خوردی سریع ب پهلوی چب دراز بکش 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
امروز روز اول بود.ناهار گوشت.شام هم مرغ کنار غذا کباب کردم.نگرانم وزن خودم بره بالا.مکمل ها رو هم می ...

نگران نباش. کوچیک یا بزرگ چه فرقی میکنه. دعا کن سالم باشه. نی نی من وزن تولدش 2800 بود. الان 45 روزشه. شیر میخوره بزرگ میشه.