2821
2789
عنوان

کالری سوزی

335 بازدید | 16 پست

سلام من۶۸کیلوام کلاس ایروبیک میرم روزهای زوج روزهای فرد هم میرم پیاده روی اینجور که سیستم گوشی مینویسه‌ در طول پیاده روی که دوساعت میرم مینویسه ۴۰۰الی۵۰۰کالری سوزی

بنظرتون روزانه ۴۰۰الی۵۰۰کالری سوزی کافیه یا کمه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بصورت مینیمم ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی در هفته

یعنی ۵ الی ۷ روز هفته روزی ۳۰ دقیقه هوازی داشته باشی

در کنار کالری شماری که روزانه بین ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ دریافت کنی

فقط زیر ۸۰۰ نباید بیای چون دیگه جواب نمی ده تو کاهش وزن به مشکل می خوری

برنج سیب زمینی نشاسته کم کن

قند و شکر مصنوعی کلا حذف (این مورد مقاومت به انسولین رو کاهش می ده و باعث می شه از برنامه کاهش وزنیت راحت تر و سریع تر جواب بگیری)

شیرینی های طبیعی مثل خرما و عسل و سه شیره و.. هم به اندازه باید مصرف کنی نه کم که بدنت کم بیاره نه زیاد؛منظورم اینه فکر نکن چون اینا شیرینی طبیعی دارن مصرفشون محدودیتی نداره.

دانه چیا هم تو کنترل اشتها مفیده میتونی صبح تو صبونه مصرف کنی یا حتی بریزی تو اب قمقمه ات وقتی می ری باشگاه

بصورت مینیمم ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی در هفتهیعنی ۵ الی ۷ روز هفته روزی ۳۰ دقیقه هوازی داشته باشیدر کن ...

سلام من اهل صبحانه نیستم صبح که بیدار میشم چای سبز میخورم قبلش ناشتا آب ولرم با ابلیمو‌ میخورم..بعد از یک ربع چای سبز میخورم دیگه چیزی نمیخورم شاید گشنمه بشه هندوانه میخورم یا میوه بعد دیگه ناهار کامل میخورم روش سرکه سیب میخورم‌ دیگع‌ استراحت میکنم بعد یکی دوساعت میرم ایروبیک یا پیاده روی..شام هم نان پنیر یا میوه‌ ..کلا تنقلات‌ که قبلا خیلی میخوردم الان نمیخورم‌..شیرینی خیلی وقته لب نزدم حتی الان که پریودم‌ محتاج‌ خرما بودم‌ چون‌ من به هیچ وجه نمیتونم‌ گوشت قرمز و سفید بخورم حساسیت دارم بهشون..دیگه کلا اگر ناهار رو کامل نخورم چی پس بخورم..ممنونم. ازراهنمایی

۱۶۲ الی ۱۶۳

من ۱۶۵ بودم با وزن ۶۸ کیلو رفتم باشگاه ثبت نام کردم در کنارش مریم گفت چربی سوزی فانکشنال هم برم یروز درمیون بدنسازی و چربی سوزی میرفتم رژیم گرفتم ۲ ماهه شدم ۵۸ و هیکلم عالی شد 

سلام من اهل صبحانه نیستم صبح که بیدار میشم چای سبز میخورم قبلش ناشتا آب ولرم با ابلیمو‌ میخورم..بعد ...

اشتباه

اولا چای سبز خودش می تونه سمیت کبدی بده 

واسه مصرفش با داروساز کاربلد مشورت کن

بعد ابلیمو اسیدی

میوه اسیدی رو معده خالی ناشتا؟!!!یهو بگو معدمو میخوام بندازم دور عزیز من

واسه معدت بده

باید یچیزی بخوری بعد میوه رو میان وعده کنی نه اینجوری

من هم نگفتم ناهارت رو کامل نخور گل

بخور خیلی هم عالی 

وعده های پرحجم و کم کالری دریافت کن

ولی وعده غذایی حذف نکن

شامت رو زودتر بخور مثلا غروب و اینا

اصل زمان شام هم همینه که شب ادم سنگین نباشه از طرفی تا قبل از خواب بدن فرصت هضم بهتر پیدا می کنه

2790
2823
2791
2779
2792