2789
عنوان

نامزدمم

175 بازدید | 21 پست

نامزدم از صبح بهم فقط پیام صبح بخیر فرستاده، الان زنگش زدم میگه خیلی بیحوصله هستم

با چه پیامی یا چی بگم بهش که ارومش بکنم؟

اینجور پیامی ک مثلا وقتایی ک شوخ و پرانرژی ای خیلی بیشتر بت میاد یا از اینحرفا

کمکم کنین تروخدا

سلام عزیز دلم طبیعیه آدما ها یه وقتا تو خودشون باشن یا یه مشکلی داشته باشن بهش فرصت بده با خودش و مشکلش کنار بیاد تحت فشار قرارش نده❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم طبیعیه آدما ها یه وقتا تو خودشون باشن یا یه مشکلی داشته باشن بهش فرصت بده با خودش و مش ...

قریونتون برم، ارامش بهم داد طرز صحبتتون

دوست داشتم پیام این حالتی براش بفرستم از دور، که بهش بگم من هستم کنارش

اخه فاصلمون از هم زیاده و دوتا شهرجداییم🙂

بخاطر یه جریانی از صبح ناراحته، نه اینکه من ناراختش کرده باشما، نه، مفصله قضیه

حتی متوجه شدم ناهارو شام هم هنوز نخورده

من اگر باشم کلا تا وقتی به حالت عادی برنگرده خیلی سمتش نمیرم.

بعدا که شرایط اوکی شد بهش تو حرفام میگم تو چه حالتی خیلی خوب و قشنگه اونم اصلا اشاره به این جریان نمیکنم

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
قریونتون برم، ارامش بهم داد طرز صحبتتوندوست داشتم پیام این حالتی براش بفرستم از دور، که بهش بگم من ه ...

خدانکنه فدات شم ❤چقدر خوشبخت که شما رو داره امشب قبل خواب بهش پیام بده که میدونی که امروز حالش خوب نبود و غمَ رو درک میکنی و بهش بگو اگه حرفی برای گفتن داره بهتر از هرکسی بهش گوش میدی اما هر موقع خودش خواست لازم نیست الان حتما بگی اینطوری بهش بگو و بهش اطمینان بده تحت هر شرایطی درکش میکنی و کنارش میمونی❤❤❤❤❤❤ 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من اگر باشم کلا تا وقتی به حالت عادی برنگرده خیلی سمتش نمیرم.بعدا که شرایط اوکی شد بهش تو حرفام میگم ...

اخه الان واقعا من حس میکنم حرفای منه که ارومش میکنه، چون حز من کسیو نداره🙂

خدانکنه فدات شم ❤چقدر خوشبخت که شما رو داره امشب قبل خواب بهش پیام بده که میدونی که امروز حالش خوب ن ...

امان از این دوری و امان از این حال

مرسی عزیزدلم که کمکم کردی، خیلی لطف کردی مهربون جان🌸✨

اخه الان واقعا من حس میکنم حرفای منه که ارومش میکنه، چون حز من کسیو نداره🙂

بازم شما شناخت داری نسبت بهش

اگر فکر میکنی باید بری سمتش و باهاش حرف بزنی وپیام بدی اینکارو کن. این روزا هرکس به نحوی درگیره طبیعیه یه وقتا آدم بهم بریزه ایشالله روبراه شه زودتر

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
امان از این دوری و امان از این حالمرسی عزیزدلم که کمکم کردی، خیلی لطف کردی مهربون جان🌸✨

خخواهش میکنم فدات شم امشب از ته دلم برات آرزو میکنم به مرادت برسی و عشقت همیشه کنارت و نزدیک باشه قشنگممم❤❤❤🥺🥺🥰🥰🥰

خخواهش میکنم فدات شم امشب از ته دلم برات آرزو میکنم به مرادت برسی و عشقت همیشه کنارت و نزدیک باشه قش ...

مررررسی قربونت برم، منم واسه تو همین ارزوی خوشی و خوشبختیو دارم😌💕🌸🥰