2789
عنوان

نامزدمم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
مررررسی قربونت برم، منم واسه تو همین ارزوی خوشی و خوشبختیو دارم😌💕🌸🥰

❤❤❤❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه پیامه رو واسم بنویسی که من خود درگیری پیدا نکنم😙🤣

حتما عزیزم

مینویسم اما شاید یه جاهایی رو دوست نداشته باشی تغییر بده

عشق من هرجای زندگی چه زن چه مرد نیاز به یه پناه دارن دوست دارم همون جور که تو و آغوشت پناه منید من و قلبم هم پناه تو و درد هات باشیم بدون تو تک تک روزا ها چه سخت باشه چه آسون حتی اگه جلوی راهمون عمیق ترین مشکلات هم قرار بگیره باز من کنارت و پناه تو و درد هاتم خیلی دوس دارم اگه مشکلی داری بهم بگی تا آرومت کنم اما بهت فشار نمیام بذار هر وقت که تونستی بهم بگو ولی یادت باشه همیشه یکی هست  که برای شنیدن درد های تو و شادیات ،شکست هات ، پیروزی هات منتظره چون همه ی اونا همون طور که به تو متعلقه به اونم متعلقه امشب رو استراحت کن پناه من❤

دل برای تو ز جان برخیزد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یکم فک کنم زیاد عشقولانه شد ببخشید چون من خیلی احساسیم همه چی کلا اینجوریه😂🙄❤❤ 

یکم فک کنم زیاد عشقولانه شد ببخشید چون من خیلی احساسیم همه چی کلا اینجوریه😂🙄❤❤

نههه اخه منم زیاد احساساتیم، گفتم شاید درست نباشه خیلی احساساتم بروز بدم🥰

ولی عالییی بود، دقیق انکار خودمم😙🤤

مرررسی جیگرجان

نههه اخه منم زیاد احساساتیم، گفتم شاید درست نباشه خیلی احساساتم بروز بدم🥰ولی عالییی بود، دقیق انکار ...

آخی عزیز دلم🥰🥰 کاملا درسته خیلی بروز نده کلا مرد ها موجودات جوگیرن ببخشید ولی ممکنه اگه زیاد هم بروز بدی فک میکنه خدا آسمون رو پاره کردنه اونو انداخته پایین😂😂 اما تو یه همچین شرایطی حس پناه داشتن میتونه آرومش کنه❤