2789
عنوان

کما رفتن

271 بازدید | 12 پست

با چه قرص های میشه رفت کما و یا مرگ قطعی نیست؟..

فقط می‌خوام خانوادمو بترسونم... حالا اگر هم مرگی قراره که باشه ازخدامه که زودتر برم پیش بابام...

لطفا قضاوتم نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سه نفر از دوستان و فامیل من با همین نیت خود.کشی کردند و هرسه دم مرگ چقدر التماس میکردند نجاتشون بدند و مدام ابراز پشیمونی اما چه فایده هرسه به بدترین نحو اسمونی شدند،بخاطر هیچکسی عمر باارزشتو هدر نکن کسی درکت نمیکنه به جهنم،اذیتت میکنند تلاش کن خودتو از اون شرایط نجات بدی مخصوصا با درس و دانشگاه راه دور وگرنه همه حتی پدر مادر هم چند صباحی بعداز مرگ بچشون دیکه سرد میشن

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
قضاوتت میکنم چرا باید قرص معرفی کنم بری تو کما؟

خسته ام از زندگی.. از بعد فوت پدرم همه چی برام مسخره شده...

بدتر از اون خانوادم منو اجبار ب ازدواج با کسی کردن و حالا به دلیل خیلی غیر منطقی ای میگن فکرشو بیرون کن از سرت و ما مخالف ازدواجتیم..

قرص کما مگه داریم؟ از کجا معلوم اسیب بد تر بهت نزنه و تا اخر عمرت پشیمون بشی اسیب های مغزی ناشی از مسمومیت های دارویی خیلی هست و بعضیاش واقعا جبران ناپذیره نکن خواهر من

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
عزیزم سه نفر از دوستان و فامیل من با همین نیت خود.کشی کردند و هرسه دم مرگ چقدر التماس میکردند نجاتشو ...

حتی اگر مرگ‌هم برام پیش بیام خوشحال میشم.. زودتر میرم پیش بابام..

حتی اگر مرگ‌هم برام پیش بیام خوشحال میشم.. زودتر میرم پیش بابام..

فکر میکنی چون الان ناراحتی نیگمسع تاشونم دم مرگ التماس میکردن،همون بلاگره هم اینطور بود ویدا،هرکی خودکشی میکنه دم مرگ پشیمون میشه میفهمم شرایطت انقدرسخت و طاقت فرسا شده به این نقطه پایان فکر میکنی اما بخدا که چاره کارت نیست نمیدونمم مشکلت چیت خودت خوب فکر کن و خودتو نجات بده از شرایط پیش اومده

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤