رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
عینک رو استفاده کن وگرنه شماره چشمت همینطوری میره بالا من شماره چشمم نیم بود عبنک نزدم شد۲/۵ الان۲ سالع همیشه عینک رو چشمامه شماره چشمم ثابت شده ، تونم عینک بزن تا شماره چشمت کمه وگرنه بیشتر میشه
شما موقت میزنید یعنی مثلا برای عروسی و اینا یا کلا میزارید چون من دور رو نمیتونم خوب ببینم و میخوام ...
نه من همیشه میزنم از صبح هشت تا یک شب . اما خیلی بهداشت رعایت میکنم . هر شش ماه هم عوض میکنم . اصلا عینک ندارم . من چشمام خیلی ضعیفه از اول دبیرستان دکتر برام لنز گذاشت تا الان دارم استفاده میکنم . به لطف خدا مشکلی نداشتم تا حالا
نه من همیشه میزنم از صبح هشت تا یک شب . اما خیلی بهداشت رعایت میکنم . هر شش ماه هم عوض میکنم . اصلا ...
خداروشکر ان شالله از الان به بعد هم مشکلی نداشته باشید
من اول شماره چشمم کم بود اما انقدر نسبت به عینک حساس بودم و نمیزدم شماره چشمم همینطور رفت بالا الان موقع رانندگی یا مطالعه عینک میزنم اما تو بازار و مهمونی و اینا نه امشب تو بازار قشنگ متوجه شدم چشمام خیلی بدتر شده یعنی چهره ها رو اصلا نمیدیدم هیچی اومدم خونه زدم زیر گریه و گفتم تنها راه اینه حداقل موقع مهمونی و بازار و ... لنز بزارم
خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹