مهشید_آبی مدیر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 عنوان غذای بچم | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 49 پست برای سوپ بچه هفت ماه و نیم چیا استفاده میکنیدمن مرغ یا گوشت گوسفندبرنجهویجسیب زمینیکدو حلواییلوبیاسبزعدسگشنیز و جعفریدیگه چیا میتونم بدم؟ 1403/06/27 | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 منم حریره بادوم میدم سرلاکم میدم. قطره آهتم میدم. این چیزا خیلی عادیه. چیز خاصی نیستن آره خب چیز خاص بیسکوییته 😂😂😂😂😂
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 شاید چون ارزونه بعضیا بدن. ولی من نه تا حالا دیدم و نه شنیدم. من انقد خرج بچم میکنم و خدا رو شکر انقد دارم که به فکر ارزونی و گرونی خوراک بچم نباشم . من نگفتم بیسکویت چیز خاصی هست یا نیست گفتم من به بچم میدم. تو دوس نداری نده. سرت درد میکنه انگار
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 آره خب چیز خاص بیسکوییته 😂😂😂😂😂 پسر من همین الان سه مدل سرلاک داره تو خونه. حالا همپین شق الفمری نیست. همه بچه ها میخورن. اونم ارزونه
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 من انقد خرج بچم میکنم و خدا رو شکر انقد دارم که به فکر ارزونی و گرونی خوراک بچم نباشم . من نگفتم بیس ... چرا میپری حالا؟ افسردگی بعد زایمانه؟ یه دکتر برو قرصی چیزی میده خوب میشی. اینجور حرص میخوری شیرت خشک میشه گناه داره بچه هفت ماهه. دیگه باید بیسکوییت با آب بخوره 😂😂😂😂😂
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 چرا میپری حالا؟ افسردگی بعد زایمانه؟ یه دکتر برو قرصی چیزی میده خوب میشی. اینجور حرص میخوری شیرت خشک ... نمیخوام دلتو بشکنم وگرنه جوابی میدادم که همه جات بسوزه