مهشید_آبی مدیر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 عنوان غذای بچم | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 49 پست برای سوپ بچه هفت ماه و نیم چیا استفاده میکنیدمن مرغ یا گوشت گوسفندبرنجهویجسیب زمینیکدو حلواییلوبیاسبزعدسگشنیز و جعفریدیگه چیا میتونم بدم؟ 1403/06/27 | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 نه خواهر کاش میخوابید دوبار میخوابه هر بار نیم ساعت تا چهل دقیقه . اونم تو گهواره تکون بدم با کوچیکت ... وای منم انقد گهواره تکون میدم همیشه شونه های خستس. خیلی خیتم هیچ کمکی هم ندارم حتی یک ساعت
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 21748 وای منم انقد گهواره تکون میدم همیشه شونه های خستس. خیلی خیتم هیچ کمکی هم ندارم حتی یک ساعت خدا قوت میفهمم واقعا منم همینم کلا از جلو چشمش کنار برم گریه میکنه مدام بغله همتای مامانم بودم❤
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 خدا قوت میفهمم واقعا منم همینم کلا از جلو چشمش کنار برم گریه میکنه مدام بغله منممممممم امروز ساعت ۵ بعد از ظهر تازه ناهار پختم. اووووف من خیلی آدم تنهایی هم هستم. هیچ کسو ندارم یه روز کمکم باشه
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 21748 منممممممم امروز ساعت ۵ بعد از ظهر تازه ناهار پختم. اووووف من خیلی آدم تنهایی هم هستم. هیچ کسو ندارم ... انشالله زودتر نی نیت بزرگ میشه راحت تر میشی. همتای مامانم بودم❤
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 انشالله زودتر نی نیت بزرگ میشه راحت تر میشی. ممنونم عزیزم همچنین
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 چه سخت. وزنش چقده؟ بچه من هفت ماه و ده روزشه. غذا دوس داره. هر بار کامل میخوره تقریبا. صبحا بهش فرنی ... یا جده ی سادات! بیسکوییت میدی به بچه هفت ماهه؟!!!!
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 یا جده ی سادات! بیسکوییت میدی به بچه هفت ماهه؟!!!! بله بیسکویت مادر ساده با شیرخشکش قاطی میکنم. دکترشم گفت هفته ای یه بار برای وزن گیری توبه
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 بله بیسکویت مادر ساده با شیرخشکش قاطی میکنم. دکترشم گفت هفته ای یه بار برای وزن گیری توبه پناه بر خدا! چاق کردن بچه به چه قیمتی؟! اون همه شکر و روغن نباتی و جوش شیرین
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 پناه بر خدا! چاق کردن بچه به چه قیمتی؟! اون همه شکر و روغن نباتی و جوش شیرین شما نده عزیزم
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 پناه بر خدا! چاق کردن بچه به چه قیمتی؟! اون همه شکر و روغن نباتی و جوش شیرین ولی یه سرچ تو گوگل برن ببین چی نوشته دربارش
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 شما نده عزیزم نه بابا من که عمرا ازین چرت و پرتا بدم به بچه م. من برای وزن گیری یه مدل سرلاک بهش میدم که با آرد بادوم درست شده و با آهن غنی شده. فقط خیلی برام عجیب بود که کسی بیسکوییت بده به نوزاد. ندیده بودم تا حالا.
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 ولی یه سرچ تو گوگل برن ببین چی نوشته دربارش گوگل هم سرچ کردم نوشته بود شکر و روغن نباتی داره. البته نیازی به گوگل نیست. برادرم متخصص اطفال هست، میپرسم ازش.
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 گوگل هم سرچ کردم نوشته بود شکر و روغن نباتی داره. البته نیازی به گوگل نیست. برادرم متخصص اطفال هست، ... روی بیسکویت مادر اصلا عکس نوزاده. بیسکویت مخصوص بچه هاست و از شش ماهگی مجازه خیلیا هم میدن فقط من نیستم. تعجبم چطور نشنیدی
مهشید_آبی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6960 نه بابا من که عمرا ازین چرت و پرتا بدم به بچه م. من برای وزن گیری یه مدل سرلاک بهش میدم که با آرد با ... منم حریره بادوم میدم سرلاکم میدم. قطره آهتم میدم. این چیزا خیلی عادیه. چیز خاصی نیستن
چمدان_قرمز عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 565 روی بیسکویت مادر اصلا عکس نوزاده. بیسکویت مخصوص بچه هاست و از شش ماهگی مجازه خیلیا هم میدن فقط من نی ... شاید چون ارزونه بعضیا بدن. ولی من نه تا حالا دیدم و نه شنیدم.