2777
2789

از بچگی حرف گوش نکن بودم 😂 فکر میکردم سر زن باردار رو میبردن دست میکنن انقدر تو سرش ته برسه به شکمش بعد بچه رو از اونجا بیرون بیارن بعد سرشو میچسبونن به جاش دوباره زنده میشه🤣 اصلا یه مدت وحشتناک ذهنم درگیرش بود همش همه میگفتن نه شکم رو میبرن بچه رو‌میارن بیرون من حرف گوش کن باور نمیکردم 😂 

همش هم میگفتم من شوهر کنم بچه نمیخواااااممم 

هییییی یادش بخیر 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من فکر میکردم شکمو میبرن بچه رو میارن شکمو میدوزن 

برای خودم هم همین شد 😐😂

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

وای از منو بگو نمیدونستم نوار بهداشتی رو کجا میزارن همش با خودم میگفتم اینو چطوری میزارن که نمیوفته 😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من بینوا فک میکردم هرکی عروس بشه تور بزارن سرش به اذن خدا بعد چند ماه از اسمون یه بچه میارن میزازن ت ...

منی که فکر میکردم قانونش اینکه یکسال بعد عروسی بچه دار میشن🫥😂یعنی میپرسیدن فلانی بچه دار نشد من میگفتم هنوز یکسال نشده🤣

🎀😶

دوست من فکر میکرد مامانه بچه رو بالا میاره🤣🤣

من که خیلی خنگ بودم فکر میکردم کلا بز ها رو مامانایه ما بالا میارن🤣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
الان فهمیدی ورود خروجش از یه جاس یا تینکه الان فکر میکنی از ناف میاد😁😂

ورود و خروجش که از دوجا هست ولی روز زایمان خودمم یاد این افتادم انقدر خندیدممم

چشم ها دریچه ی روحن!...

منی که فکر میکردم قانونش اینکه یکسال بعد عروسی بچه دار میشن🫥😂یعنی میپرسیدن فلانی بچه دار نشد من می ...

من سر همین هم خیلی ذهنم درگیر بود بدن از کجا میفهمه تو ازدواج کردی یا نه که حامله بشی😂😂 تو جمع هم میگفتم میدیدم بعضیا میگن زشته هی نگو منم خیلیییی حرف گوش کن با جیغ سوالمو میپرسیدم آبروم رفته تو بچگی 😂😂

چشم ها دریچه ی روحن!...