2777
2789

نپرسین برچی چون واقعا نمی توانم توضیح بدم اما خب مشکلم، مشکلیه که اکثر نوجوان ها درک می کنن

با مامان بابام دو روزه دعوای خیللللی شدید کردم و الان هم حالم بده و دوروزه باهاشون حرف نزدم 😭

اعتماد به نفسم از بین رفته😭

انگار ته دلم می خوام خودکشی کنم اما نمی توانم چون هنوز به آرزو هام نرسیدم😭

اما مامان بالای من مگه درک می کنن؟

نه !

چون فکر می کنن فقط کسایی که جای خواب ندارن یا معتادن افسردگی می گیرند.

چون فکر می کنن هر کسی جای خواب داره و بهش غذا می دن خوش لخته و دیگه هبچچچ مشکلی تو زندگی نداره😭

خب سرچی دعوا کردین باهم؟

چه مشکلی داری که حس افسردگی بهت دست داده؟  اینارو باید بدونیم تا راهنمایی کنیم.

و اینکه اکثر آدما تو سن بلوغ همین هستن و تو خونه مشکل دارن.   دوسه سال بگذره خندت میگیره بابت این روزات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دیگه بهشون می گم می خوام برم میگن نه مگه افسرده ای مگه روانی ای ؟تعریفشون رو هم از افسردگی برات ...

عزیزم اگه میخوای بیا خصوصی با من حرف بزن شاید بتونم کمکت کنم

خب سرچی دعوا کردین باهم؟چه مشکلی داری که حس افسردگی بهت دست داده؟ اینارو باید بدونیم تا راهنمایی کن ...

مثلاً من کار قنادی می کنم 

بهشون گفتم بکدراپ عکاسی می خوام گفتم باشه انتخاب کن بعد این که انتخاب کردم دارم سفارش می دم میگن لازم نکردم

یا مثلاً مامانم دیروز اومده بهم می که تابستونه نمی خوای با دوستات بری بیرون ؟ منم رفتم با دوستام هماهنگ کردم بریم پارک بانوان چند ساعت پیش لباسام رو پوشیدم دارم میرم میگه حق نداری بری

بگو نه برای صحبت در مورد مسائل درسی میخوام برم

آخه من تیزهوشانیم می دونن درسم خوبه 

بعدشم من هنوز از خانواده جدا نشدم اگه برم با مامانم می رم اونم که دیگه فرق بین روانشناس و و مشاوره تحصیلی رو می دونه دیگه

تازه تو مدرسمون مشاوره تحصیلی داریم

آخه من تیزهوشانیم می دونن درسم خوبه بعدشم من هنوز از خانواده جدا نشدم اگه برم با مامانم می رم اونم ک ...

نه خیلی تراپیست ها هم برای مشاوره هستن هم صحبت عادی، پیش اونا برو مادر هم بگو داخل اتاق نیاد

بگو برای کمک تو برنامه ریزی م میخوام