2777
2789
خوبه طرفت کوچولو و لاغر نیست خودتم ظریفی. ازدواج  کردی؟ این مسیله رو برای خودت حل کن حتما بعد ا ...

من خیلی ظریفم

نه ازدواج نکردم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین استارتر اینقدر خودتو درگیر نظراتِ مردم نکن. مگه اونا 24 ساعته با شما زندگی میکنن؟
خود پسره مشکلی نداره؟ معذب نیست؟ اگه نیست بیخیال دیگه . اصلا این چیزا مهم نیست به خدا.

هنوز ازدواج نکردی و هر وقت دیدیش بیرون از خونه بوده و کنار هم وایساده بودین برای همین فکر میکنی خیلی مهمه. ولی زندگی که این نیست. مگه دوقلوی به هم چسبیده هستین. والا.
من که وقتی به شوهرم نگاه میکنم به خودم که نمیتونم نگاه کنم که بفهمم از اون بلندترم. مگر بهش چسبیده باشم. مطمئنم اونم در غیر مواردی که کنار من وایساده متوجه نمیشه من درازترم.
زندگی خیلی قشنگ تر از این حرفاست.

ببين اين نكته رو در نظر بگير كه بعضي خانمها در طول زمان به قولي استخون ميتركونند و يه خورده چاقتر ميشن البته در مورد همه صدق نميكنه اما خوب اونجوري ديگه خيلي تو چشم ميزنه 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

اگه خودت پذیرفته باشی اگه 200 نفرم بیان جلوت بد بگن روت تاثیر نمی ذاره ولی اگه خودت خوشت نیاد و نپذیری حالا 1000 نفر هم بیان بگن خوبه و.. بازم این مسیله برات درست حل نمیشه.

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
مكه جراحي براي قد هم داريم؟

اره . میله می ذارن تو پا 10 سانت بلند تر می شه ولی خیلی عمل دردناکیه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

اگه نظرمردم برات مهمه بهتره باهاش ادامه ندی مهم خودتی چون خیلیااینجادوس ندارن خیلیاهم دوس دارن خیلیا شعارگونه میگن اشکالی نداره ولی من خودم دوس ندارم قدم بلندترباشه واینکه عکس شما زیادم معلوم نیس چون به قول دوستان طرفت پهن تره 

خداحافظ
بله

عزیزدلم خودت باید ترازو بذاری ببین خوبیها و محاسنش سنگین تره

یااینکه ظاهرش و اخلاقهای بدش..دیگه راحت میتونی تصمیم بگیری

من اگر طرفم ۸۰درصد اوکی باشه قدش واسم مهم نبود

اما موردی داشتم ک فقط ۴۰درصد اوکی بود خوب قدش کوتاه بود ردش کردم

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
اگه نظرمردم برات مهمه بهتره باهاش ادامه ندی مهم خودتی چون خیلیااینجادوس ندارن خیلیاهم دوس دارن خیلیا ...

مردم امثال ما رو اذیت میکنن انگار گناه کار و انگشت نماییم

نکنیاااااا . توی کار خدا دیگه در این حد دخالت نکنید. احتمالش شکست جراحی از موفقیتش بیشتره. نکنین خوا ...

دکتر مطلبی زاده رو میشناسی?