یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین استارتر اینقدر خودتو درگیر نظراتِ مردم نکن. مگه اونا 24 ساعته با شما زندگی میکنن؟ خود پسره مشکلی نداره؟ معذب نیست؟ اگه نیست بیخیال دیگه . اصلا این چیزا مهم نیست به خدا.
هنوز ازدواج نکردی و هر وقت دیدیش بیرون از خونه بوده و کنار هم وایساده بودین برای همین فکر میکنی خیلی مهمه. ولی زندگی که این نیست. مگه دوقلوی به هم چسبیده هستین. والا. من که وقتی به شوهرم نگاه میکنم به خودم که نمیتونم نگاه کنم که بفهمم از اون بلندترم. مگر بهش چسبیده باشم. مطمئنم اونم در غیر مواردی که کنار من وایساده متوجه نمیشه من درازترم. زندگی خیلی قشنگ تر از این حرفاست.
ببين اين نكته رو در نظر بگير كه بعضي خانمها در طول زمان به قولي استخون ميتركونند و يه خورده چاقتر ميشن البته در مورد همه صدق نميكنه اما خوب اونجوري ديگه خيلي تو چشم ميزنه
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
اگه خودت پذیرفته باشی اگه 200 نفرم بیان جلوت بد بگن روت تاثیر نمی ذاره ولی اگه خودت خوشت نیاد و نپذیری حالا 1000 نفر هم بیان بگن خوبه و.. بازم این مسیله برات درست حل نمیشه.
دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀