2777
2789

منم قدم 179 ه کمی از شوهرم بلند ترم ولی خب اوون چهارشونه تر و پرتره . هیچ وقتم این موضوع اذیتم نکرده به ندرت اصلا یاددم میاد همچین موضوعی وجود داره .   خیلی هم می دوستیم هم دیگه رو   

مثل مایین. خیلی هم خوبه. اگه مشکلت واسه ازدواج باهاش اینه، اصلا برات مهم نباشه. بقیه مسائلو بررسی کن ...

مشکل اصلی همینه

شما چند سانت اختلافتونه?

اگه دوس داری جواب بده

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین، موقعی که من میخواستم ازدواج کنم بابام به خاطر همین قد مخالفت کرد. یعنی اینقدر به نظر ماها این مسئله ی بی ارزشی بود که عمه م به بابام گفت حالا داداش جان شما که قدت از خانومت بلندتره چه گلی به سرش زدی. والا به خدا    دیگه راضی شد.

این خودمونیم

به خدا یکی از فامیلای نزدیک ما دقیقا مث شما هستن تا حالا ندیدم یک نفر در مورد قدشون چیزی بگه 

اتفاقا وقتی با همن خیلی به هم میان

اگه خودتون راضی هستین که مطمئنا هستین

بدونید بقیه کاری به ظاهر شما ندارن

اصلا فضول ترین آدم هم بعد یکی دوبار دیدن شما براش عادی میشه، هر چند که غیر عادی هم نیست

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾

ببين من انگار هنوزم دارم قد ميكشم 😖

يا شايدم شوهرم داره كوتاه ميشه 

الان اختلافمون بيشتر از چند سال پيش شده 

شايد من ورزش ميكنم و اون نه 

ولي من خودم كيف ميكنم ميبينم گاهي اوقات بيرون بعضي ادما با تعجب نگاه ميكنن 😁

خوبه طرفت کوچولو و لاغر نیست خودتم ظریفی. ازدواج  کردی؟ این مسیله رو برای خودت حل کن حتما بعد ازدواج کن . صادقانه بهت بگم من اگه یه زوج این جوری رو تو خیابون ببینم اصلا به چشمم نمیاد ولی مهمه که تو خودت مشکلی نداشته باشی و برای خودت حل کرده باشی . حسنتون ظریف بودن شما و مردونه بودن اون اقاست یعنی  اون اقا مردونست و شما زنونه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
ببين من انگار هنوزم دارم قد ميكشم 😖 يا شايدم شوهرم داره كوتاه ميشه  الان اختلافمون بيشتر از ...

شما چقدره اختلاف تون?

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
چهار پنج سانت البته كفش خانوما هميشه يه خورده بلند تره  يعني دوسانت هم كفش بيرون كه ميريم حدود ...

البته مردا هم ميتونن لژ بلند بپوشن حدود سه چهار سانت ولي شوهر من اهلش نيست