2777
2789
عکس بذارم راستشو میگی بهم?نظرتو?

اینکه به هم میاید . دوست داری بذار ولی به خدا این مسایل شخصیه یکی مرد سبزه دوست داره یکی سفید . یکی چاق دوست داره یکی لاغر . مهم اینه که طرف رو به عنوان شوهرت بتونی بپذیری . خجالت نکشی که به دیگران معرفیش کتی دوست داشته باشی بغلش کنی و هزاران مسیله ی دیگه . این مسایل رو با خودت حل کن بعد تصمیم بگیر

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر اصلاً مشكل اصلى اينه كه تو دارى نظر بقيه رو در مورد مسايل خصوصى و شخصى زندگيت مى پرسى. اين يعنى به بقيه مربوطه. در حالى كه نيست اصلاً. نذار رو زندگيت تاثير بذاره.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

منم از همسرم بلند ترم 

همسرم خيلي راضيه ولي بعضي وقتا حس ميكنم كه يه كم حساس ميشه 

مثلا يه كفش چهار سانتي خريدم تا ديد گفت وقتي با من هستي نپوش 

ولي در كل مشكلي نيست 

اصل مردونگي و شخصيت يه مرده اخلاقش مهمه وجدان و انسانيتش اصله 

نه قدش 

بچه‌ها من قصدم مسخره کردن نبود یه مشکلی اینجوری دارم  فهمیدم از نظر خیلیا ضایس  برم بمیر ...

ببین شاید خیلی ها واسه خودشون دوس نداشته باشن ولی زوج اینجوری ببینن خیلی براشون عادی باشه

مهم اینه آدم خودش مشکلی نداشته باشه با این موضوع 

اگه خود دو طرف مشکل داشته باشن و اعتماد به نفس کمی داشته باشن فکر میکنن همه با انگشت دارن اینارو نشون میدن که البته این زاییده تخیل خودشونه 

ولی اگه براشون مهم نباشه این موضوع، دیگه حله

من که فکر نمیکنم مردم با این همه مشکلات ریز و درشت کاری به قد بقیه و اختلاف قدشون داشته باشن مگر که خیلی بی دغدغه و خیلی فضول باشن

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾

اه اه اصلا خوشم نمیاد مرد کوچلوتر از زن دیده شه والا😯

دایی و زنداییم همینطورن اصلا نمیپسندم

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
بچه‌ها من قصدم مسخره کردن نبود یه مشکلی اینجوری دارم  فهمیدم از نظر خیلیا ضایس  برم بمیر ...

ببین عزیزم اگه طرف مقابلتو دوست داری و اختلاف قد فاحشی ندارین که برای خودت مهم باشه نظر بقیه اهمیتی نداره.کلا ما زنها خیلی وقته به فکر شادی خودمون نیستیم و لاغری، عمل زیبایی و آرایش و .... واسمون اولویت شده چون واسمون مهمه دیگران راجب ما چه فکری میکنن.به فکر آرامش و لذت بردن از زندگیت باش نظر خودت مهمه اگه با وجود اختلاف قد دوسش داری به چیز دیگه ای فکر نکن هر کسی یه سلیقه ای داره

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار
این خودمونیم

خودتون خيلي قشنگين. 

ببين شما دو تا هم هيكل هستين و براى همين اون اختلاف قده اصلاً تو چشم نمى زنه. 

نظر صادقانه م رو گفتم.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...