2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بهت درخواست دوستی بدم?

استارتر جان اگه مورد این جوری برای ازدواج داری اول ببین تناسب اندامتون چه جوریه بعد ببین اصلا ظاهرش رو می پسندی یا نه ؟ دوست داری به بقیه نشونش بدی یا نه؟ دوست داری باهاش را.. داشته باشی؟ به عنوان شوهر قبولش داری؟؟ اینا رو با خودت ارزیابی کن این که بقیه می پسندن یا نه به تو مربوط نیست به خودشون ربط داره . اگه اطرافت ادم فضول و وراج داری ببین اگه اوایل ازدواجت حرفی زدن می تونی بیخیال حرفشون بشی ؟ 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
بچه‌ها من قصدم مسخره کردن نبود یه مشکلی اینجوری دارم  فهمیدم از نظر خیلیا ضایس  برم بمیر ...

شما چیکار به حرف مردم داری؟؟؟؟ه

مگه داری برای خوشامد اونا ازدواج میکنی

مهم نظر خودته

اگه این اختلاف قد برا خودت مهم نیست پس به حرف دیگران اهمیت نده

بچه‌ها من قصدم مسخره کردن نبود یه مشکلی اینجوری دارم  فهمیدم از نظر خیلیا ضایس  برم بمیر ...

من پستای قبلیتووونو خوندم فهمیدم این مشکلو دارید 

ولی کاریه که شده اگه دوسش داری دیگه نباید بهش فکر کنی خودتوووو اذیت کنی 

آخه نظر بقيه چه اهميتى داره؟! اونم تو اين مورد. به بقيه چه مربوطه آخه؟!!!

اصلاً بيشتر مشكلات اجتماعى و فرهنگى ما از اينه كه همه چى به همه كس مربوطه.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
استارتر جان اگه مورد این جوری برای ازدواج داری اول ببین تناسب اندامتون چه جوریه بعد ببین اصلا ظاهرش ...

عکس بذارم راستشو میگی بهم?نظرتو?

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بقیه به خودشون مربوطه . من ممکنه از ماهی متنفر باشم ولی تو عاشقش باشی . اینا شخصیه . با خودت ارزیابی کن . انگار حرف دیگران روت تاثیر می ذاره که البته منم همین جوریم.

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

ما چنین اختلاف قدی نداریم اما شوهرم به نسبت مردای دیگه کوتاه محسوب میشه و هم قدیم

خیلی اذیتش میکرد در حدی که به فکر جراحی افتاد که بلندتر شه!! ولی خب برای من اهمیتی نداره

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

میدونم آدم حساس میشه رو این قضیه

ولی به این فکر کن یه عمر با قدش زندگی نخواهی کرد چیزی که باید سالها باهاش بگذرونی اخلاقشه

چه فایده قدش از نظرت اوکی باشه ولی اخلاقشو نتونی تحمل کنی یا بی علاقه باشی بهش؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "