2821
2789
عنوان

تورو خدا😭😭😭

157 بازدید | 13 پست

سلام میشه خلاصه داستان مهشید رو بهم بگید خیلی زیاده نخوندم درحقم خاهری کنید کنجکاوم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه خانمه که از اول تا آخر هرچی شوهرش گفته همونه. تموم شد

۴روزه تو پربازدید ترین هاست فقط همین؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یه جا خوندم بیماره شوهرش؟

ی خواستگار داشته ک باباش اینا راضی نبودن ولی این ب اصرار خودش ازدواج کرده هگ خودش هم باباش ب تحصیل علاقه داشتن و قرار بوده این ادامه بده همسرش اول قبول کرده ولی بعد زده زیرش

شوهرش چون خیلی ازش بزرگ بود همش زور میگف البته اینم گاها لجبازی میکرده خواهر شوهرشم ی پسر داشت حدودا همسن این بوده مهشید میخاسته درس بخونه ک همسرش کتاباشو میریزه دور اینم ی مدت بعد یواشکی میره فقط مادر شوهرش میدونه مادرشوهرش میگه بهش بگو میگه میگم همش دس دس میکنه ک ی روز این یونی بوده ب همسرش گفته بوده خونه مامانمم همسرش زنگ میزنه میگه میام دنبالت هر چقد بهونه میاره قبول نمیکنه میخاد زود بره خونه مامانش

میبینه وایساده جلو یونی میبره خونه کتکش میزنه نمیزاره مادرشم بیاد بالا جلوشو بگیره ی چن روز میگذره و قهر میمونن ک مادر شوهرش واسشون بلیط مشهد میگیره و میرن اونجا آشتی میکنن اینم برمیگرده از دانشگا انصراف میده

بعداتفاقی میفهمه پسر خواهر شوهرش تو یونی اینو دیده زنگ زده ازز داییش شیرینی بخاد ک داییش فهمیده .بعد ی روز میفهمه بارداره ب همسرش میگه روزا میگذره و دوباره باردار میشه دو تاشونم پسر بودن بعدم دو قلو باردار میشه ی دختر ی پسر.مادر شوهرشم فوت کرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز