2777
2789
عنوان

خواستگار

183 بازدید | 34 پست

داستان زندگیم مفصله.خلاصه میگم

خیلی نیاز به راهنماییاتون دارم.🥲

تعداد خواهربرادرام زیاده و ازدواج کردن و رفتن.

من هستم و مادرم که خیلی بیمآره ۷۰ ساله اس.

من پدر ندارم و مستاجریم و خرج دوا دکتر و زندگی با منه.

هیچکسم کمک نمیکنه.

کسیو توی زندگیم دارم ۱۰ ساله با همیم و خانواده ام به هیچ وجه ازدواج نمیذارن بکنم باهاش.چون یه ازدواج ناموفق داشته.وشب خواستگاریم جنگ شد.

ادامه داره...

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

۳۵ سالمه.

و ۱خواستگار دارم موجه و خوبه.

سنتی مادرش منو پسندید.

وای چند ماه پیش اخرین جلسه که دیدمش گفت یکیو میخواسته طرف خیانت کرده و در زندگی مشترک اگه یاد این اتفاق افتاد من باید ارومش کنم.منم گفتم نه و اونم چندبار گفت من واقعیتو بت گفتم و پنهون نکردم و..بعدم همه چی تموم شد.

بعد ۴ماه پریشب پیام داد که به یادتم.باید ببینمت و بگم نبودم تو این مدت چکارا میکردمو...

از طرفی هم هرروز با مادرم دعوا داریم.منو درک نمیکنه.سنم بالا رفته.دلم بچه میخواد😢

به نظرتون چکار کنم؟

خواهر برادرامم همش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی شما پیروز می‌شویددکه بتونید در قبال هرکسی حتی خانواده در مقابل خانواده ایستادگی کنید

می‌تونید برید ترکیه اون‌جا ازدواج کنید برگردید ایران

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

وقتی شما پیروز می‌شویددکه بتونید در قبال هرکسی حتی خانواده در مقابل خانواده ایستادگی کنیدمی‌تونید بر ...

شرایطشو ندارم.

دلمم نمیاد مادرم مریضه عذاب بکشه😢

آخرش چی بلاخره که باید ازدواج کنی گلم

خیلی خسته ام😭

خواهر برادرام میگن ازدواج نکن بدبخت میشی...

من شناختی نسبت به خواستگارات ندارم. 

ولی اگه یه مورد مناسب و خوب دیدی با شناخت ازدواج کن. 

خانوادشو بشناس 5، 6 ماه زیر نظر خانواده شین مشاوره برین و اینا. 

درکل خودتو فدای خانوادت نکن ولی یه انتخاب درست داشته باشه که از چاله نیوفتی تو چاه. 

انشالله که خوشبخت بشی 🌸

اگه حقوق پدرت برای مادرت مونده که خیلی خوبه اگرم درامدی نداره پسرا در ماه در هر کدوم یکی تومن به مادرت بدن. 

خیلی خسته ام😭خواهر برادرام میگن ازدواج نکن بدبخت میشی...

به حرفشون گوش نکن خودشون ازدواج کردن میخوان تو رو پاسوز مادرشون کنن یکی باشه نگهش داره خرجشو بده تو هم برو ازدواج کن اگه خواستگار مناسب داری 

من شناختی نسبت به خواستگارات ندارم. ولی اگه یه مورد مناسب و خوب دیدی با شناخت ازدواج کن. خانوادشو بش ...

بعد کادرم چی؟😢

این طرف که ۱۰ سال باهاشم چی؟😔

به حرفشون گوش نکن خودشون ازدواج کردن میخوان تو رو پاسوز مادرشون کنن یکی باشه نگهش داره خرجشو بده تو ...

نمیدونم خواستگترم مناسبه یا نه

بعد کادرم چی؟😢این طرف که ۱۰ سال باهاشم چی؟😔

خب تو که نمیتونی تا ابد مجرد بمونی مادرتو نگه داری ازدواج کن فوقش هرروز یکی از بچها نگهش میداره یا هرکی یه هفته میبره خونش نگه میداره پس فکر میکنی بقیه پدر مادر پیر دارن چطوری نگهشون میدارن اگه اینطوری بود که همه یه بچه میاوردن فقط واسه رسیدگی بقیه رو میفرستادن خونه بخت. 

خب تو که نمیتونی تا ابد مجرد بمونی مادرتو نگه داری ازدواج کن فوقش هرروز یکی از بچها نگهش میداره یا ه ...

نامردی نیست؟

نظرت درباره خواستگارم و کسی که باهاش در ارتباطم چیه؟

ببین خانوادش چجوریه تحقیق و اینا برین 5، 6 ماه اشنا بشین مشاوره برین

کلا ۲تا بچه ان خودش وکیل 

خواهرش پرستار