2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 34 پست
نامردی نیست؟نظرت درباره خواستگارم و کسی که باهاش در ارتباطم چیه؟

چرا اتفاقا نامردیه. 

چون بقیه راحت سر خونخ زندگیشونن گفتن خب این خواهرمونم تزاریم ازدواج کنه مادرمونو نگه داره اگه این ازدواج کنه ما هم مجبوریم مادرمونو نگه داریم. 

تو اصلا گوش نده نمیشه همیشه مجرد بمونی که تو هم حق زندگی داره. 

فوقش یه پرستاری چیزی برای مادرت بگیرن ماهانه یه پولی به پرستار بدن. 

خواستگارتم نمیدونم والا خودت باید سعی کنی بشناسی. 

چرا اتفاقا نامردیه. چون بقیه راحت سر خونخ زندگیشونن گفتن خب این خواهرمونم تزاریم ازدواج کنه مادرمونو ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌹

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید این میگم ولی شاید خواهر برادرت ایتجوری میگن شما ازدواج نکنی پهلوی مادرت بمونی باز خودت بهتر خ ...

نمیدونم واقعا💔

محکم حرفتو به خواهر برهدرات بزن بگو دیگه نمی تونی میخوام ازدواج کنم برای مامان پرستار بگیرید

چند ماه پیش گفتم.اشوب کردن😔

یکیو دوس دارم ۱۰ ساله داداشم میگفت میرم میزنمش

مادرم میگفت میرم دم خونشون ابروشونو میبرم😔

خودتم مطملنم متوجه ای ولی دلت نمیخواد قبول کنی

فکرشم نمیتونم بکنم انقدر نامرد باشن.

ارزومه لباس عروس بپوشم 

ارزومه مادر بشم💔

بعد کادرم چی؟😢این طرف که ۱۰ سال باهاشم چی؟😔

اون خواستگار که ۱۰ سال باهاشی شاید خوبه ما که نمی دونم ولی یکی از دلایلی که جنگ شد شب خواستگاری این بوده تو ازدواج نکنی پاسوز مامانت باشی وگرنه یک بار طلاق گرفتن جرم نی بازم خودت طرف مقابلت بهتر میشناسی البته مامانت گناه داره من اینجور میگم ولی دلم برای شما سوخت خواهر وبرادرت خود خواهن خب یک هفته اونا نگه دارن یا باهم برای مادرت پرستار بگیرین 

اون خواستگار که ۱۰ سال باهاشی شاید خوبه ما که نمی دونم ولی یکی از دلایلی که جنگ شد شب خواستگاری این ...

داستانش مفصله💔😔

ممنون از راهنماییات

چند ماه پیش گفتم.اشوب کردن😔یکیو دوس دارم ۱۰ ساله داداشم میگفت میرم میزنمشمادرم میگفت میرم دم خونشون ...

عمو وعمه بزرگتر نداری بیاد باهاشون صحبت کنه یا خواستگار دومی دیگه چه بهونه میخوان بیارن اصلا اگر نمی زارن به خواهرت برادر بگو فقط وظیفه من نگه داری از مادر نیست حالا ببان هفته یک بار ببرن خرج خونه که خودت میدی یک بهونه بیار چم دونم کلاس اینا ...

خدا کمکت کنه عزیز منم شرایط زندگی جالبی ندارم هر کسی به یک طریقی میسوزه انشالله یک بخت عالی خدادنصی ...

انشالله عزیزم🌸

خیلی خسته ام😭خواهر برادرام میگن ازدواج نکن بدبخت میشی...

وا بلاخره چه الان چه ۱۰سال دیگه هروقت ازدواج کنی بدبخت میشی؟؟این چرت ترین حرفه..درسته خونه مادر و پدر یه غصه است خونه شوهر هزارتا‌ غصه است..هرچند میگذره ولی خب بلاخره که باید ازدواج کنی..منم متاهلم ۲۰سالمه