2777
2789

۳۵ کم خطر یا پر خطر ؟

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان ممکنه مثلا سرکار یا تو مدرسه و دانشگاه از طریق تماس مثلا دست دادن روبوسی و بغل هم انتقال پیدا ...

نه فقط با مایعات بدن منتقل میشه

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
دوستان ممکنه مثلا سرکار یا تو مدرسه و دانشگاه از طریق تماس مثلا دست دادن روبوسی و بغل هم انتقال پیدا ...

نه عزیزم اینجوری منتقل نمیشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مثل اینکه پر خطر

خب چطوری گرفتین .

زودتر برین درمان کنید خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مثل اینکه پر خطر

این ویروس فقط با تقویت سیستم ایمنی غیر فعال میسه تحت نظر دکتر باید باشی قرص ایمنی بخور

شیرینی فست فود الکل دخانیات نباید مصرف کنی بدنت خودش ویروس غیر فعال میکنه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
مثل اینکه پر خطر

ببین اگ زائده ای زدی اونو با لیزر یا روش های دیگه از بین ببری

شش ماه یک بار هم پاپ اسمیر بدی چون نمونه پر خطر ریسک سرطان دهانه ی رحم رو بالا میبره

سیستم ایمنیت رو قوی کنی

همینا کافیه