2777
2789
عنوان

بینی بدون قوس قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 115 پست
آخه استخونیه خدا کنه قوس بگیره دارم روانی میشم همش گریه میکنم و حسرت میخورم

دلم میخواد الان فوش بدم بهت😂 گریه نکنی من بعد ۷ ماه گریه میکنم دماغم تا چند روز ورم داره گریه سمه برات بعدشم استخوان بینی حرکت میکنه گریه نکن نخند بلند حرف نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی داری میگی ؟این عکس روز برداشتن گچه یک هفته بود قوس نداره حالم بده دوست پسرم بخاطر دماغم ولم کرد ...

اره والا جدی جدی گفتم دماغتو دیدم کیف کردم 

قطعا قبلش هم بد نبوده که انقدر خوب دراومده 

پس بگو حرف یه پسر بی لیاقت که خودش باید شبیه میمون باشه رفته رو مخت بره گمشه مگه ادما همو واسه دماغ شون میخوان همون بهتر که رفت دنبال بهانه بوده

اره والا جدی جدی گفتم دماغتو دیدم کیف کردم قطعا قبلش هم بد نبوده که انقدر خوب دراومده پس بگو حرف یه ...

نه اون همیشه ایده آل تربن حالت ها رو بهم میگفت که چی بهم میاد. چون از همه جوانب نگاه میکرد جریان رو 

چجوری حرکت می‌کنه ؟یعنی چی

عزیزم دماغ تو الان شکسته پوستش از استخوان جدا شده و استخوان ها خورد شدن حالا تا دوماه که استخوان جوش میگیره باید مراقب باشی قرص ویتامین دی هم بخور سوپ پای مرغ و اناناس میکس شده بخور زخمات خوب بشه عفونت نکنه الان باید به فکر تغذیه و مراقبت باشی 

عزیزم دماغ تو الان شکسته پوستش از استخوان جدا شده و استخوان ها خورد شدن حالا تا دوماه که استخوان جوش ...

وای انقدر این چند. وقت راه رفتم و سوار ماشین شدم  همش در حرکت بودم ممکنه خراب بشه ؟

نه اون همیشه ایده آل تربن حالت ها رو بهم میگفت که چی بهم میاد. چون از همه جوانب نگاه میکرد جریان رو

هیچوقت نزار کسی روت عیب بزاره توهم ایده ال ترین حالت پسره رو بهش میگفتی تا حالش بگیره

وای انقدر این چند. وقت راه رفتم و سوار ماشین شدم همش در حرکت بودم ممکنه خراب بشه ؟

نه ماشین عیب نداره اما پیاده روی تا سه هفته نکن فقط تو خونه گه گاهی اروم قدم بزن در حد دو سه دقیقه بعد استراحت کن 

هیچوقت نزار کسی روت عیب بزاره توهم ایده ال ترین حالت پسره رو بهش میگفتی تا حالش بگیره

راست میگی کاش میگفتم بهش 

من فکر میکردم زشته بگم چون خودم کامل نیستم 

اون چون خیلی پرفکت بود به خودش اجازه میداد که نظر بده 

نه ماشین عیب نداره اما پیاده روی تا سه هفته نکن فقط تو خونه گه گاهی اروم قدم بزن در حد دو سه دقیقه ب ...

هفته پیش که گچ رو باز کردم آروم آروم سه چهار ساعت راه رفتم 😂

آخه همه میگن قوس از اول معلومه

نه اصلا اینطور نیس من خواهرم ک عمل کرد تا چن ماه بینیش صافه صاف بود تازه اون به دکترش گفتته بود اصلا قوس نده و اولاش واقعا قوس نداشت رفته رفته یه قوووس قشنگی پیدا کرد که اصلا نگم برات الان دوساله عمل کرده کاملا قوس داره اصلا نگران نباش منم دوماهه عمل کردم خودم گفتم خیلی قوس بده داده برا من مشخصه کمی ولی تا یه سال کلا ورمه اصلا نمیشه دربارش نظر داد 

هفته پیش که گچ رو باز کردم آروم آروم سه چهار ساعت راه رفتم 😂

یا خدا چه جور تونستی منکه اصلا حال نداشتم اما دکتر هم گفت پیاده روی نکن بعد سه هفته تازه باید از ۲۰ دیقه اینا شروع کنی یه دفعه راه نری خیلی

نه ماشین عیب نداره اما پیاده روی تا سه هفته نکن فقط تو خونه گه گاهی اروم قدم بزن در حد دو سه دقیقه ب ...

ببین اگه مثلا یذره سرم رو کج کنم موقع خواب ممکنه دماغم کج بشه ؟