2777
2789
عنوان

بینی بدون قوس قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 115 پست
منم استراتادرم زدم الان ۷ ماهه هنوز تموم نشده خیلی برکت داره😂 ولی واقعا عالیه من خیلی بخیه داشتم

همون پماد ابی کوچولو دیگه 

من اولش فومیژن میزدم خوب نبود دکتر پوست گف نزن اینو  بزن وااااقعا ینی هر چی بگم کمه تو سه روز 50 درصدش رفت اصن عااالی 

من رد بخیم قرررمز بود الان قرمزیش رفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم میدونم سوالم بی ربط ولی اگر دوست داشتی جواب بده ،وقتی بهوش اومدی چه حسی داشتی خیلی درد داره یا ...

گلوم درد میکرد خیلی  من تا عمل تموم شد بهوش اومدم 

آره عمل میکردم ولی قبلش روی خواسته هام به دکتر تاکید میکردم که الان انقد حرص نخورم 

عزیرم میدونم سوالم بی ربط ولی اگر دوست داشتی جواب بده ،وقتی بهوش اومدی چه حسی داشتی خیلی درد داره یا ...

ببین عشقم یکی از راااحت ترین عملاس منم دوماهو نیمه عمل کردم فقط وقتی بهوش میای خوابت میادو بی حالی یکمم اون اولش دندون درد داری ک مسکن میزنن خوب میشی فقط قسمت سختش اون ده روزیه ک اتل داری 

چقدر تو خوشگل شده دماغت 🥹 برو اسفند دود کن این دو هفته انقدر نازه بعد یکسال چی بشه🤗 من بعد دوهفته ...

جدی داری میگی ؟این عکس روز برداشتن گچه یک هفته بود 

قوس نداره حالم بده 

دوست پسرم بخاطر دماغم ولم کرد برگشت گفت دماغت اگه  عمل کنی و یه قوس بگیره خیلی خوب می‌شدی بعد عمل کردم بدون قوس هنوز همون قدر زشت 

منکه بهوش اومدم خیلی حس خوبی داشتم و حالم خیلی خوب بود یه جوری اروم و بی حس بودم فقط خشکی لب هام اذیتم میکرد که مامانم با دسمال خیس کرد لب مو دیگه هیچ حس بدی نداشتم

گفتم اخیش تموم شد چندسال استرس این لحظه رو داشتم 

چند نفر که تازه میخواستن برن اتاق عمل میترسیدن من بهشون میگفتو نترسید اصلا درد نداره 

بعد یک ساعت یکم دندون های بالام درد گرفت اما اذیت کننده نبود در کل 

بیشتر به بالا خوابیدن و غذای میکس خوردن و حرف نزدن و نخندیدپ اذیتت میکنه