2777
2789
عنوان

زعفران تقلبی

382 بازدید | 12 پست

از یه مغازه زعفران خریدم الان یکم ریختم دم کردم دیدم نخ و ته بلالو رنگ کردن و رنگ غذا ریختن، ببرم پس بدم قبول میکنه؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

زعفرون اصل این شکلیه یه حالتی سرش یه دم پهن داره😁

تقلبی ممکنه کاکل ذرت باشه یا همین دم خود زعفرون هست که رنگ میکنن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چرا از جای ناشناس خریدی من قاینی ام توشهرمون پراز زعفرونه البته محصول همین شهرمونه میگفتی برات می‌فرستادم خخخ

حالا جدای از شوخی ببر شاید قبول کرد بعضی مغازه دارا خیلی راه میان اگه نزدیکتونه ببر ببین چی میگه عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فکر میکردم اینجوریا تقلبین😂🤦‍♀️ممنون که آگاهم کردی

خسته نباشی 😁😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من فکر میکردم اینجوریا تقلبین😂🤦‍♀️ممنون که آگاهم کردی

اکثرا همون ریشه خود زعفرون رنگ میکنن چون یه ته بو زعفرون رو داره کسی شک نکنه داخل همون عکس اولی که فرستادم 

اکثرا همون ریشه خود زعفرون رنگ میکنن چون یه ته بو زعفرون رو داره کسی شک نکنه داخل همون عکس اولی که ف ...

من اصلا بوی زعفرون رو حس نمیکنم مشکل بویایی دارم

ولی اونجایی که ازش میگیریم همیشه دقیقا مثل این عکسی که گذاشتی داره ولی من از اینا نمیگرفتم چون فکر میکردم تقلبین

من اصلا بوی زعفرون رو حس نمیکنم مشکل بویایی دارمولی اونجایی که ازش میگیریم همیشه دقیقا مثل این عکسی ...

عزیزم انشالله بهتر شی ❣️ 

چقد مردم حروم خور شدنآره ببر پس بده برنداشت بزار همونجا بیا بیرون

عزیزم بردم پس دادم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

از جای معتبر زعفرون رو خریداری کنید، زعفرون دیگه مثل طلا شده، من خودم جدیدا از دیجیکالا میخرم یک برند جدیدی پیدا کردم به نام ساپریم هم قیمتش خیلی خوبه هم کیفیت خوبی داره

از جای معتبر زعفرون رو خریداری کنید، زعفرون دیگه مثل طلا شده، من خودم جدیدا از دیجیکالا میخرم یک برن ...

ساپریم خداییش خیلی زعفرون خوبیه مخصوصا سوپر نگینش هم قیمتش خیلی به صرفه است و هم رنگ و عطر خیلی خوبی داره