نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9533 عنوان زعفران تقلبی 382 بازدید | 12 پست از یه مغازه زعفران خریدم الان یکم ریختم دم کردم دیدم نخ و ته بلالو رنگ کردن و رنگ غذا ریختن، ببرم پس بدم قبول میکنه؟ عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍 1403/06/27 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10047 زعفرون اصل این شکلیه یه حالتی سرش یه دم پهن داره😁تقلبی ممکنه کاکل ذرت باشه یا همین دم خود زعفرون هست که رنگ میکنن چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
مرمر۷۷زین عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 65 چرا از جای ناشناس خریدی من قاینی ام توشهرمون پراز زعفرونه البته محصول همین شهرمونه میگفتی برات میفرستادم خخخحالا جدای از شوخی ببر شاید قبول کرد بعضی مغازه دارا خیلی راه میان اگه نزدیکتونه ببر ببین چی میگه عزیزم
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6457 چقد مردم حروم خور شدنآره ببر پس بده برنداشت بزار همونجا بیا بیرون
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9533 ۱۸۰ پول دادم ، غروب میبرم نگرفت میزارم میام.مغازه دار معتبره عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17861 زعفرون اصل این شکلیه یه حالتی سرش یه دم پهن داره😁تقلبی ممکنه کاکل ذرت باشه یا همین دم خود زعفرون هس ... من فکر میکردم اینجوریا تقلبین😂🤦♀️ممنون که آگاهم کردی
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10047 من فکر میکردم اینجوریا تقلبین😂🤦♀️ممنون که آگاهم کردی خسته نباشی 😁😁 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10047 من فکر میکردم اینجوریا تقلبین😂🤦♀️ممنون که آگاهم کردی اکثرا همون ریشه خود زعفرون رنگ میکنن چون یه ته بو زعفرون رو داره کسی شک نکنه داخل همون عکس اولی که فرستادم چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17861 اکثرا همون ریشه خود زعفرون رنگ میکنن چون یه ته بو زعفرون رو داره کسی شک نکنه داخل همون عکس اولی که ف ... من اصلا بوی زعفرون رو حس نمیکنم مشکل بویایی دارمولی اونجایی که ازش میگیریم همیشه دقیقا مثل این عکسی که گذاشتی داره ولی من از اینا نمیگرفتم چون فکر میکردم تقلبین
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10047 من اصلا بوی زعفرون رو حس نمیکنم مشکل بویایی دارمولی اونجایی که ازش میگیریم همیشه دقیقا مثل این عکسی ... عزیزم انشالله بهتر شی ❣️ چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9533 چقد مردم حروم خور شدنآره ببر پس بده برنداشت بزار همونجا بیا بیرون عزیزم بردم پس دادم عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
unicorn96 عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 54 از جای معتبر زعفرون رو خریداری کنید، زعفرون دیگه مثل طلا شده، من خودم جدیدا از دیجیکالا میخرم یک برند جدیدی پیدا کردم به نام ساپریم هم قیمتش خیلی خوبه هم کیفیت خوبی داره
goooolijooooon عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 16 از جای معتبر زعفرون رو خریداری کنید، زعفرون دیگه مثل طلا شده، من خودم جدیدا از دیجیکالا میخرم یک برن ... ساپریم خداییش خیلی زعفرون خوبیه مخصوصا سوپر نگینش هم قیمتش خیلی به صرفه است و هم رنگ و عطر خیلی خوبی داره