2777
2789
عزیزم ببخشید میدونم خستت کردم ولی یه سوالم بپرسم لطفا؟تو سرازیری و سر بالایی دنده باید چند باشه؟و پا ...

توی سر پایینی و سر بالایی باید از دنده یک یا دو استفاده کنی

مثلا از پارکینگ میخوای در بیای با همون دنده یک در بیای کلاج نمیخواد 

خواستی سر پایینی بری اگه خیابون بود با همون دو برو بازم کلاج نمیخواد 

اگه شلوغ بود ترافیک بود با یک برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سرعت بالا باشه باید اول ترمز گرفت و دنده رو پایین اورد وقتی که سرعت پایین شد کلاج رو بگیرین بعد ترمز تا ایست کامل و دنده رو خلاص کنید.میتونید اگه زمان چراغ قرمز زیاد بود ترمز دستی رو هم بکشین که پاهاتون استراحت کنه.

اگه سربالایی شیبش زیاد باشه یا سرعتتون کم باشه بهتره با دنده سنگین برید(دنده یک)ولی اگه شیب کم و سرعتتون بالاتر بود میتونین تا دنده دو هم برید.

برای سرازیری دنده دو برین و سرعتتون رو با ترمز های کوتاه(نیش ترمز) کنترل کنین.فقط درصورتی که خواستین توقف کامل کنید لازمه که کلاج بگیرین.

ببخشید مهربونم میدونم زحمتت دادم ولی یه سوال دیگه داشتم.. تو سرازیری و سر بالایی دنده باید ۱ باشه یا ...

عزیزم تو سر بالایی باید بری ۳ اگه بهت دنده ۳ رو یاد داده 

تو سرازیری دنده ۲ خوبه 

تو سربالایی باید گاز بدی ماشین بره بالا

صبح میشه این شب 🌱

اگه سربالایی شیبش زیاد باشه یا سرعتتون کم باشه بهتره با دنده سنگین برید(دنده یک)ولی اگه شیب کم و سرع ...

عزیزدلم از لطفت ممنونم که برام نوشتی عذر خواهی میکنم من الان وارد اکانتم شدی خیلی خیلی ممنونم🥹🩷

عزیزم تو سر بالایی باید بری ۳ اگه بهت دنده ۳ رو یاد داده تو سرازیری دنده ۲ خوبه تو سربالایی باید گاز ...

قشنگم هنوز تو دنده ۲ هستیم و اینا رو نگفته بهم و ازت ممنونم که برام نوشتی خیلی خیلی ممنونم عذر میخوام من الان انلاین شدم🩷😍♥️