2777
2789

وچه طوری پس انداز میکنین بلکه ما ولخرجا هم یاد بگیریم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دفعه نبم سكه اي ربع سكه يا پولايي كه اضافه مياد جمع ميكنم ميلرم مذارم خونه مامانم تو كمدم يه ٤تو ...

افرین به شما

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

میخوام یاد بگیرم پس انداز کنم اما چون کار شوهرم ازاده تیکه تیکه پول میاد دستش یه شبم نمیزارم تو کارتش بمونه .انگار سرطان پول خرج کردن دارم همش خرج لباس و کیف و کفش و قر و فر

هر پولی دستم بیاد میریزم تو کارتی که رمز دوم نداره 

تو یه کارت دیگه هم هر ماه ۵۰۰ میریزم واسه خرجام چون میدونم همین حدود میشه 

اگه بیشتر شه به کارت پس انداز دست نمیزنم و سعی میکنم از خرجای غیر ضروری بزنم 

خدارو شکر برنامه ریزی مالیم خوبه همیشه یه مقدار پس انداز دارم چون اگه حسابم توش پول نباشه حساااابی قاط میزنم روانی میشم

من یه کار دیگه ای هم که میکنم اینکه خودم برا خودم لباس میدوزم اینطوری پول یه مانتو آماده پارچه میخرم که برام چند سال کار میکنه. یا کارایی مثه رفو اینا رو خودم میکنم اینجوری اون پول که میخوایم بدسم خیاطی برامون میمونه

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

پس انداز شخصی خودم ۳۶ میلیون

ی حساب دارم مخصوص پس انداز پول میاد دستم ب اندازه نیازم تو کارت خرجکردم میزنم ب حساب بقیه اش تو کارت پس انداز

قسطم دارم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز