2777
2789
عنوان

اگردوست دارید بیایید بگید پس اندازتون چقدره و...

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 112 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته از راه های مختلف پول جمع کردم ولی هر بار مجبور شدم خرج کنم.ولی الان 1میلیون تو کارت دارم که دست نمیزنم چند تا سکه هم کادو عروسی.ولی شاید بچه بیاد کم بیاریم.البته سعی میکنم شوهرم خودش بده حتی قرض .

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
میخوام یاد بگیرم پس انداز کنم اما چون کار شوهرم ازاده تیکه تیکه پول میاد دستش یه شبم نمیزارم تو کارت ...

خوب شما باید از خرجات بزنی. پا رو دلت بذاری و بگی نمیخوام.

همه ما دوس داریم خرید کنیم هر روز یه رنگ بپوشیم ولی خب باشرایط اقتصادی جدید نمیشه

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
خوب شما باید از خرجات بزنی. پا رو دلت بذاری و بگی نمیخوام. همه ما دوس داریم خرید کنیم هر روز یه رنگ ...

اره راست میگی باید جلو خودمو بگیرم حالا باز من خوبم یعنی .شوهرم جمع کردنی نیست

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

من از شوهرم پول تو جیبی نمیگیرم.هرماه کم میاریم.چیزی بخوام میریم میخریم.دلم نمیاد پول قایم کنم تو کشو بعد پول برای خرید نداشته باشیم

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
خودم نه  تموم پول تو حیبی های همسرمو جمع کردم اصلا خرج نکردم البته 20 میلیونش و یه ارث کوچولو ب ...

جه خوب... باریکلا...

متاسفانه نصف ماهیانه ای که میگیرم خرج دکتر میشه برا نی نی دار شدن...

این چندوقته یکم پس اندازم کم شده که بازم خداروشکر...

جه خوب... باریکلا... متاسفانه نصف ماهیانه ای که میگیرم خرج دکتر میشه برا نی نی دار شدن... این چندو ...

منم دو سال درگیر ناباروری بودم خیلی خرج کردیم و خدا لطف کرد و نی نی دار شدیم ولی همین دیشب فهمیدیم دیگه نس نی مون ضربان نداره😢😢😢

منم دو سال درگیر ناباروری بودم خیلی خرج کردیم و خدا لطف کرد و نی نی دار شدیم ولی همین دیشب فهمیدیم د ...

وااااای عزیزممم ان شالله اشتباه شده...

حکمت خدا چیه واقعا نمیدونم... 

دعا میکنم اشتباه باشه اگرم درسته خدا سریع یه نی نی خوووووب بده

جه خوب... باریکلا... متاسفانه نصف ماهیانه ای که میگیرم خرج دکتر میشه برا نی نی دار شدن... این چندو ...

ماهم تازه خونه خریدیم و کلی قسط داریم از طرفی هزینه های ای وی اف که دارم شهر دیگه هم انجام میدم هزینه های رفت و امد .وحق بیمه مونم ازادواریز میکنیم.تازه خونه جدیدم کلی وسیله میخواد که دارم کم کم میخرم قسطی.بعضی وقتا شوهرم افسرده میشه و کم میاره بیچاره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بايد خودتو مجاب كني 

يعني همون روزي كه حقوق ميگيره همسرت بخشيش بره براي پس انداز تحت هيچ شرايطي دست نزني

يا ميتونه ازين قرعه كشي ها شركت كني كه هر ماه مجبور باشي بدي

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
منم دو سال درگیر ناباروری بودم خیلی خرج کردیم و خدا لطف کرد و نی نی دار شدیم ولی همین دیشب فهمیدیم د ...

عزیزم شرایط منم مثل توئه 6ساله دارم خرج دوا درمون میکنم شهر خودم جواب نگرفتم رفتم یه شهر دیگه هم باردار نمیشم هم اینکه با هزارتا بدبختی و دوا درمون دوبار باردارشدم و سقط شد واسه سقط دوم ارزو کردم منم بابچه بمیرم

بايد خودتو مجاب كني  يعني همون روزي كه حقوق ميگيره همسرت بخشيش بره براي پس انداز تحت هيچ شرايط ...

یبار از این غرقه کشیا شرکت کردیم واسه هفت پشتمون بس بوده.الان خیلی فرض و قوله داریم جای قسط دادن نداریم دیگه.اما به قول دوستمون باید پا بزارم رو دلم و دیگه غیر ضروری نخرم