ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته از راه های مختلف پول جمع کردم ولی هر بار مجبور شدم خرج کنم.ولی الان 1میلیون تو کارت دارم که دست نمیزنم چند تا سکه هم کادو عروسی.ولی شاید بچه بیاد کم بیاریم.البته سعی میکنم شوهرم خودش بده حتی قرض .
رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
جه خوب... باریکلا... متاسفانه نصف ماهیانه ای که میگیرم خرج دکتر میشه برا نی نی دار شدن... این چندو ...
ماهم تازه خونه خریدیم و کلی قسط داریم از طرفی هزینه های ای وی اف که دارم شهر دیگه هم انجام میدم هزینه های رفت و امد .وحق بیمه مونم ازادواریز میکنیم.تازه خونه جدیدم کلی وسیله میخواد که دارم کم کم میخرم قسطی.بعضی وقتا شوهرم افسرده میشه و کم میاره بیچاره
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
منم دو سال درگیر ناباروری بودم خیلی خرج کردیم و خدا لطف کرد و نی نی دار شدیم ولی همین دیشب فهمیدیم د ...
عزیزم شرایط منم مثل توئه 6ساله دارم خرج دوا درمون میکنم شهر خودم جواب نگرفتم رفتم یه شهر دیگه هم باردار نمیشم هم اینکه با هزارتا بدبختی و دوا درمون دوبار باردارشدم و سقط شد واسه سقط دوم ارزو کردم منم بابچه بمیرم
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بايد خودتو مجاب كني يعني همون روزي كه حقوق ميگيره همسرت بخشيش بره براي پس انداز تحت هيچ شرايط ...
یبار از این غرقه کشیا شرکت کردیم واسه هفت پشتمون بس بوده.الان خیلی فرض و قوله داریم جای قسط دادن نداریم دیگه.اما به قول دوستمون باید پا بزارم رو دلم و دیگه غیر ضروری نخرم