2777
2789
راست میگی😔درک میکنم برا همه پیش میاد ادم بعضی وقتا میمونه برا یه لقمه نون

والا این فکر و خیال که نذاشت جوونی کنیم خدا به داد بچه هامون برسه فقط در اینده 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜
هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم گفت یه تومن ،قبل رفتن هم ازش نپرسیده بودم واقعا تو شهرستان این مبلغ ...

یک تومن کوتاهی مو😳اره خیلی زیاده. دسگ کاری نمیشه کرد ادم با این وضعیت خودشو میبازه. بعدن که فکر میکنی میبینی کاری نمیشه کرد باید ادامه بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم گفت یه تومن ،قبل رفتن هم ازش نپرسیده بودم واقعا تو شهرستان این مبلغ ...

هی اینا که گوششون بدهکار نیست

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
آخ 😂😂😂😂برا منم دقیقا میگفت خانوم بیا بریم خونه مادرم زندگی کنیم 😂😂😂حداقل پول اجاره بمونه تو ج ...

حالا من میگم مهریمو اجرا بزارم و پدرشوهر از ترس اینکه پسرش زندان نره و ... مهریمو بده منو شوهرم دوتایی پولدار بشیم😁

یک تومن کوتاهی مو😳اره خیلی زیاده. دسگ کاری نمیشه کرد ادم با این وضعیت خودشو میبازه. بعدن که فکر میک ...

یعنی تا ناکجا آبادم‌ اتیش گرفت اصلا😂😂😂والا هی میگفتم کاش خودم تو خونه کوتاه میکردم موهامو😂😂😂😂اصلا یادم‌میوفته افسردگی میگیرم😂😂😂😂

آخ 😂😂😂😂برا منم دقیقا میگفت خانوم بیا بریم خونه مادرم زندگی کنیم 😂😂😂حداقل پول اجاره بمونه تو ج ...

ن بابا گفتم اون بره خونه بابا خودش منم خونه بابام دیدم خیلی فشار روشه بدبخت😢یکسره جوش میزنه برای خرج و مخارج.. قبلا بازم یکم بهتر بود وضعمون  الان که خرابهه

حالا من میگم مهریمو اجرا بزارم و پدرشوهر از ترس اینکه پسرش زندان نره و ... مهریمو بده منو شوهرم دوتا ...

😂😂بیخیال عزیز 

مهرتم نمیده اواره کوچه خیابون میشین خدایی نکرده😂

ولی بی شوخی کسی که نخواد کمک کنه ذو هرکاری هم بکنی باز خودشو‌ میزنه به اون راه 

پدرشوهر من یه عالمه زمین داره ،خونش بالای ۲۰۰ متره خونه دوبلکس نشسته خیلیا بهش میگن بده بساز بفروش یا خودت بکوب دوباره بساز بذا بچه ات خونه دار شه مستاجر نمونه ،مادرشوهرم قبول نمیکنه میگه من خونه کوچیک نفسم تنگ میشه نمیتونم تو اپارتمان زندگی کنم باید خونم حیاط داشته باشه ،یبار بهش گفم‌صاحبخونه‌ داره میندازه مارو بیرون گفت اره حالا ببینم اگه شد زمین میفروشیم ۵۰۰ تاشو میدیم بهتون ،هیچ کاریم نکرد نامرد.

ن بابا گفتم اون بره خونه بابا خودش منم خونه بابام دیدم خیلی فشار روشه بدبخت😢یکسره جوش میزنه برای خر ...

پس وسیله های خونت چی؟؟