2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدادی بهش چخبره یک تومننن آخه

فقط هنگ بودم کارتو دادم بهش ،گفم شاید من استباه شنیدم بعد که رسید دیدم هیچی نتونسم بگم طرف از همکارای قبلیمه ،نتونسم چیزی بگم ،تو سالنشم چند تا اشنا بودن چیزی نگفم 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜
هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم گفت یه تومن ،قبل رفتن هم ازش نپرسیده بودم واقعا تو شهرستان این مبلغ ...

زنگ می‌زدی به صنف شون

گرچه رئیس صنف خودش بدتره

من هفته پیش با دخترم رفتم دوتا کوتاهی و یه اصلاح ابرو که اصلا هم کارش تمیز نبود 550 گرفت

خیلی حس بدی بود 

خانم مثلا رئیس صنف آرایشگرها هم هست

زیر ابرومو اصلا درست تمیز نکرده بود

زنگ می‌زدی به صنف شونگرچه رئیس صنف خودش بدترهمن هفته پیش با دخترم رفتم دوتا کوتاهی و یه اصلاح ابرو ک ...

نه بابا هیچ کاری نمیکنن،همشونو میشناسم ،این خواهرشم تازه تو اتحادیه کار میکنه

زنگ می‌زدی به صنف شونگرچه رئیس صنف خودش بدترهمن هفته پیش با دخترم رفتم دوتا کوتاهی و یه اصلاح ابرو ک ...

منم پارسال رفتم رنگ موهام4تومن گرفت موهامو سوزوند رنگیم که میخواستم در نیاورد.. خواهرم اومد دعوا کرد باهاش زنیکه پرید بهمون. الانم هروقت از جلو مغازش رد میشم میگم خدا لعنتت کنه

😂😂بیخیال عزیز مهرتم نمیده اواره کوچه خیابون میشین خدایی نکرده😂ولی بی شوخی کسی که نخواد کمک کنه ذو ...

پدر شوهر من اینجوری نیست دیگه واقعا🤦

زمین و ... داره و بنده خدا میگه بیاید خودتون بفروشید و ... شوهر من بهانه میاره همش از بس خنگه🥴

پدر شوهر من اینجوری نیست دیگه واقعا🤦زمین و ... داره و بنده خدا میگه بیاید خودتون بفروشید و ... شوهر ...

خب خوبه که اینجوری خداروشکر💐