2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دوتا ساندویچ خریدم با یه دوتا نوشابه و‌یکم چیپس و پفک شد پونصد تومن همین امشب یه دوتا انار خرید ...

والا آدم می‌ترسه بیرون بره دیگه 

همش نگرانم نکنه دو روز دیگه برای نفس کشیدن هم مجبور شیم پول بدیم مثلا نفسی ۵ تومن🥴

اکثرا وضعیتمون همینه ☹️اصلا من حس میکنم امسال از عید به بعد وضعیتمون خیلی بدتر شده والا سال پیش در ا ...

سال به سال همه چی گرون تر میشه وضع بدترر. بااین حقوق و قسط.. خرجا

والا آدم می‌ترسه بیرون بره دیگه همش نگرانم نکنه دو روز دیگه برای نفس کشیدن هم مجبور شیم پول بدیم مثل ...

مطمئنا زوری میرسه که هممون مجبور میشیم هرچی داریمو بفروشیم فقط بریم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
والا هم دلم برا همسرم میسوزه هم برای خودم دوتایی کار میکنیم ولی هیچی همین الان حدود ده تومن طلب دارم ...

منکه دیوونه شدم😕امروز به شوهرم میگم منو بزار خونه بابام 🤣خیلی سخته زندگی کردن... 

سال به سال همه چی گرون تر میشه وضع بدترر. بااین حقوق و قسط.. خرجا

دقیقا ،مامان من همیشه میگه تو‌خونه باید سه نفر کار کنن، یه نفر برا خوراک، یه نفر برا قسط و بدهی، یه نفرم برا لباس و مناسبتایی که مجبوری پول بدی بهشون 

والا دیگه اصلا به پس انداز فکرم‌ نمیکنیم 

من خودم ماهی ۲۵ میلیون فقط قسط باید بدم واقعا دیگه کم‌آوردیم بعضی وقتا برا همین تخم مرغ خریدن  ساده هم لنگ میمونم 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜
والا هم دلم برا همسرم میسوزه هم برای خودم دوتایی کار میکنیم ولی هیچی همین الان حدود ده تومن طلب دارم ...

منم میخواستم برم سرکار ولی شوهرم میگفت اذیت میشی کم همومیبینیم... الانم ک دیگ نمیشه. ادم بعضی وقتا میمونه واسه یه لقمه نون

مطمئنا زوری میرسه که هممون مجبور میشیم هرچی داریمو بفروشیم فقط بریم

هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم گفت یه تومن ،قبل رفتن هم ازش نپرسیده بودم 

واقعا تو شهرستان این مبلغ زیاده 

نمیدونم تا کی‌این مملکتمون میخواد تو این وضع بمونه ولی زیر فشار سنگین اقتصادی داریم له میشم اکثرمون.

دقیقا ،مامان من همیشه میگه تو‌خونه باید سه نفر کار کنن، یه نفر برا خوراک، یه نفر برا قسط و بدهی، یه ...

راست میگی😔درک میکنم برا همه پیش میاد ادم بعضی وقتا میمونه برا یه لقمه نون

منکه دیوونه شدم😕امروز به شوهرم میگم منو بزار خونه بابام 🤣خیلی سخته زندگی کردن...

آخ 😂😂😂😂برا منم دقیقا میگفت خانوم بیا بریم خونه مادرم زندگی کنیم 😂😂😂حداقل پول اجاره بمونه تو جیبمون 😂😂😂

منم میخواستم برم سرکار ولی شوهرم میگفت اذیت میشی کم همومیبینیم... الانم ک دیگ نمیشه. ادم بعضی وقتا م ...

دیگه کم همو ببینیم بهتر از اینه که همش با هم باشیم و پول نداشته باشیم🤦

البته من کلا آدم پول دوستیم😁