2777
2789

من قبل از اینکه برای بچه اقدامی بکنم و حتی تا چند ماه قبل به تک فرزندی اعتقاد داشتم ولی متاسفانه در عمل اینگار همه چیز ناقصه و در آخر با مطالعات و مشاوره تصمیم گرفتیم که بچه دوم هم داشته باشیم، من روزی دو بار دخترم رو میبرم طبیعت و پارک و...ولی بازم راضی ام نمی کرد. امیدوار هستم تصمیم درستی گرفته باشیم. 

نمیگم راحت هست ولی از بارداری اول اینگار راحت تر می گذره، من هر دو بارداری تهوع داشتم و دارم الان یه دختر وروجک دارم که بسیار پرانرژی هست و هنوز از پوشک نگرفتم و تا عید هم تصمیم ندارم بگیرم، بالاخره همین تعویض پوشک و...اذیت کننده ست و...تازه من کاملا تنها هستم حتی تو بارداری قبلی و زایمان ام و بعد زایمان خودم بودم و خودم و همسرم شب که از سرکار می اومد درکنارم بود و ان شا الله خدا خودت کمک کنه و همت بده و تن سالم که به بهترین شکل از عهده همه چیز بربیام.

بستگی به روحیه خودت داره که چقدر تو زندگی و زندگی مشترک استقلال داری. 

من می خوام از این ماه اقدام کنم بچه اولم دو سال شده تا بعدی به دنیا بیاد سه ساله شده دکتر هلاکویی می ...

منم تمام تلاشم این بود که قبل از 34 ماهگی دخترم دومی رو به دنیا بیارم، چون هلاکویی اعتقاد داره حس حسادت از 36 ماهگی بروز میده و بچه اول خیلی اذیت میشه. 

من هلاکویی رو خیلی قبول دارم با صحبت هاش واقعا بچه داری خیلی لذت بخش و راحت میشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تمام تلاشم این بود که قبل از 34 ماهگی دخترم دومی رو به دنیا بیارم، چون هلاکویی اعتقاد داره حس حس ...

یکمی هم سخت من همش استرس دارم به این خوبی که میگه نتونم بزرگش کنم شب و روز غصه می خورم اگه اسیب ببینه چی اگه نتونم چی ؟ 

اختلافشون ۳ ساله. تو تمام بارداری عکس و فیلمای نوزادی دخترمو میذاشتم میگفتم ببین همش بغلم بودی بهت شیر میدادم چون دندون نداشتی و نی نی هم بیاد من باید زیاد بغلش کنم باید بهش شیر بدم. بهش میگفتم هردوتونو دوست دارم ولی نینی مثل تو نمیتونه خودش کاراشو بکنه نمیتونه راه بره نمیتونه باهات بازی کنه کم کم بزرگ میشه حرف میزنه راه میره باهات بازی میکنه باهات دوست میشه باهم میریم پارک و شهربازی دندون درمیاره باهم بهش غذا میدیم.

بازم حساس شده یکم ولی چون از قبل میدونست شرایط چجوری میشه خوب کنار اومد شماهم حسابی با بچه اولت صحبت کن و بهش توضیح بده

سلام من هم دخترم پیش دبستانی می‌ره و خودم تک فرزند میخواستم ولی دختر ول نمیکنه و دایم گریه میکنم برای من خواهر یا برادر بیارید من تنهام آخر هم با مشورت مشاور و ... اقدام کردیم برای دومی الان ۴ ماهه اقدام هستم انشالله این ماه دوباره مامان بشم .

خدایا !!!!!!!!!
فاصله هاشون چقده؟ خانواده همسرم جمعیتشون زیاده همشونم دوتا به بالا میخان!    

برعکس ما خانوادمون کم جمعیته.هم خودم هم همسرم دو تا بچه ایم.ولی خب این گل پسر خودش تصمیم گرفت بیاد دیگه  

پسرم ۵.۵سالشه دخترم دو سالشه الانم ۷ ماهه باردارم

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪