2777
2789
عنوان

چالش های عقد

68 بازدید | 4 پست

بچه ها من تو عقدم خانواده شوهرم از اول من و نمیخواستن الآنم که عروسشون شدم بازم احترام نمیذارن بهم هر وقت میرم خونشون انگار مزاحمم بارها شده رفتم خونشون حتی یک لیوان آب نیاوردن برام اما با جاری ام خیلی خوبن البته همسرمم چندین بار صحبت کرده باهاشون که رفتارشون و اصلاح کنن گفته من چقدر ناراحتم از این شرایط اما فایده نداشته کار خودشون و میکنن پس شوهرم گفت جایی که به زنم احترام نذارن نمیخوام بیای اذیت شی

واقعا وقتی هر دفعه برم اعصابم خورد شه چرابرم؟

بعد مامانم که خانواده شوهرش همین جوری بهش بی احترامی میکردن به زور میرفت و تحقیر میشد الان من نمیخوام مثل اون باشم ولی میگه به زور برو توام میگم نه لج میکنه که پس شوهرت هم نیاد اینجا خب چه ربطی داره واقعا اعصابم خورد میشه شما تا حالا تو موقعیت مشابه بودین ؟

چه کردید راه حلی دارید راهنمایی کنید ممنون

اگه میخوای تا آخر عمر بهت بی احترامی کنند دخالت کنند تو زندگیت برو

عاقل باش دیگ هیچ وقت پات خونشون نزار

مادرتم چون خودش کرده بت میگ

سعی کن الکی بگی رفتم ولی نرو

اول قانعش کن نشد بعد

چون واقعا بی منطقی هست شوهرت هم نیاد

بری خودت بی ارزش میکنی اون وقت هرکاری دلشون خواست میکنند باهات تازه الانشم شوهرت پشتت هست اگه خودت بری اونم کم کم عادت میکنه ازت دفاع نمیکنه

هم دردی و هم درمانی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با من همین کارو توی دوران عقد کردن ،بارها سر همین مسائل زندگیم تا مرز جدایی رفت.آخرین بار شب یلدا مادرشوهرم کلی بهم تیکه تلفنی گفت و وقتی به همسرم گفت و رو در رو کرد قسم دروغ خورد که من این حرفها رو نزدم ،از اونموقع تا الان باهاشون قطع ارتباط کردم.الان سر خونه و زندگی خودمم و خیلی خوشحالم که دیگه ازشون انرژی منفی نمیگیرم