2777
2789

من الان به تازگی فارق التحصیل شدم 

ولی چهار سال پیش که کنکور دادم ۸۴٠ منطقه دو اوردم رشته ی ریاضی. 

بعد زدم فرهنگیان تمومه اولویت های اولمو. مصاحبه دعوت شدم سعی کردم کاملا همه چیزو رعایت کنم و با وجود رضایت اون مصاحبه کننده ها چه مصاحبه ی عمومی چه مصاحبه ی اختصاصی ولی قبول نشدم و یه رشته ی دیگه که اولویتای اخرم بود یه دانشگاه خوبه دولتی قبول شدم.  در حالی که همون سال دوستام از ریاضی با رتبه های شیش هزار و سه هزار منطقه دو با اینکه  سهمیه ایثارگری هم نداشتند و مال شهر و مدرسه ی خودم بودن قبول شدند. رفتم سازمان سنجش اعتراض و اونا گفتند رتبه ت  قبوله ولی مصاحبه رو رد شدی برا همین رتبه های بدتر از تو قبول شدن چون اونا مصاحبه بهتر دادن .  رفتم پیش مصاحبه کننده ها و اونها هم گفتند ما نمره ی قبولی بهت دادیم تو مصاحبه احتمالا تو شهرتون رتبه های کنکور بهتر از تو خیلی زیاد بودن و فرهنگیان میخواستن برا همین قبول نشدی.  خلاصه فرستادنم دنبال نخود سیاه

اون زمان فکر میکردم خیلی در حقم اجهاف شده ولی تو این چهار سال دانشگاه  بچه هایی رو دیدم که اجهاف واقعی در واقع در حق اونها شده بود. 

رفیقم با رتبه ی چهارصد داشت شبانه میخوند و شهریه میداد ولی دوسته دیگمون با دو هزار روزانه و بدونه شهریه درس میخوند خدا رو شکر کردم که حداقل یه دانشگاه خوب و روزانه قبول شدم و این بلا رو سرم نیاوردن. 

یه دختری از ترم پایینی ها رتبه ی پنج کنکور شد و حتی عکس کارنامه ی سبزش رو هم بهم نشون داد ولی اون دانشگاه و رشته ای که میخواست قبول نشده بود. 

نمیدونم چه قدر جوونه دیگه این مشکل براشون پیش اومده تو این چند ساله اخیر.

ولی منو که به شخصه ناامید کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رتبه بدتر از من پزشکی استانم قبول شده 

اما من همون کد رشته رو با رتبه خیلی بهتر نیاوردم 

اصلا معلوم نیست چطوری تغییر میدن 

خلاصه بخوام بگم کلا قبولی شانسیه

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

همین الان بگن تاثیر قطعی فقط12هم40درصدفرصت ترمیمحذف تراز سیویحذف کنکور عمومی چرت تا ابد

دقیقا 

کاش حداقل اگه کنکور داشتیم کنکور عادلانه ای داشتیم 

مثلا سهمیه ها به کل حذف میشد 

سیستماشونو قوی میکردن که اینقدر خطا توش پیش نیاد که اینده ی مردم خراب شه 

کلا معلمی همینه برا برادرمم همین اتفاق افتاد بارتبه سه رقمی قبول نشد ولی دوستش بارتبه ها ۳۰۰۰یا۴۰۰۰۰قبول شدن 

یه بار یکیشون گفت چندتادرمیون انتخاب میکنن مثلا یه گروه کلا آسون میگیرنوقبول میکنن بقیه رونه

تموم کردم مهندسی نساجی امیرکبیر

بی عدالتی خیلی زیاد میشه اما انتخاب رشته هم خیلی موضوع مهمیه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
کلا معلمی همینه برا برادرمم همین اتفاق افتاد بارتبه سه رقمی قبول نشد ولی دوستش بارتبه ها ۳۰۰۰یا۴۰۰۰۰ ...

واقعا 

اصلا نمیدونم ملاکشون چیه 

من تازه نمونه سوال مصاحبه ش رو هم خیلی خونده بودم 

و همه رو با اعتماد به نفس جواب دادم و حتی کلی تمرین کرده بودم براشون تدریس کنم و تدریسم کردم خوششون اومد 

ولی نشد... 

الان خانوادم میگن ادامه تحصیل بده هییت علمی شی، 

ولی میترسم الکی فو و دکترا بخونم باز اون ازمثن هییت علمیه رو هم قبول نشم 

برا همین ترجیه میدم با همین لیسانسم برم کار کنم 😑

والا من ته دلم امید داشتم که اگه یه جایی یکم عدالتو رعایت میکنه همین سازمان سنجشه!

ولی الان به این نتیجه رسیدم که اون انتخاب رشته هایی که کردیم به درد نمیخوره

سنجش آخرش حوصله اش سر میره همه رتبه ها رو میریزه تو سبد مثل این مسابقه هایی که تو تلوزیون میزاره

دسته ی سبد می چرخونه 

تصادفی یه کاغذ در میاره

دیگه هر کی به شانسش رشته و دانشگاه خوب قبول میشه یا بدبخت میشه  

و گرنه این همه بی عدالتی تو جیح دیگه ای نداره

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بی عدالتی خیلی زیاد میشه اما انتخاب رشته هم خیلی موضوع مهمیه

درسته منم رفتم پیش مشاور برام انتخب رشته کرد. 

اولویت اول تا پنجاه و خورده ای معلمی بود 

بعدش زدم معماری 

بعدش زدم مهندسی نساجی ـ رشتمو خیلیی دوس دارم 

ولی خب باید برم کارخونه و هیچ شغلی مثل معلمی برای زنها راحت نیست 

والا من ته دلم امید داشتم که اگه یه جایی یکم عدالتو رعایت میکنه همین سازمان سنجشه!ولی الان به این نت ...

واییی دقیقااا ـ

واقعا انگار قرعه کشی میشه چون دوستامم که قبول شدن بنده خدا ها پارتی نداشتن.  خودشونم تعجب کرده بودن ـ

ولی نمیدونم چرا وقتی میخوان قرعه کشی کنن دیگه رتبه اعلام میکنن و درصد اعلام میکنن 

درسته منم رفتم پیش مشاور برام انتخب رشته کرد. اولویت اول تا پنجاه و خورده ای معلمی بود بعدش زدم معما ...

درسته عزیزم انشاالله همیشه موفق باشید ♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن