2777
2789

میخوام بدونم میشه حسابی بازکرد که تا یه مدت اجازه ی استفاده از پولتو نده و فقط بشه واریز کرد؟

بانک مسکن مد نظرم هست.

میخوام پس اندازی که دارم رو یجوری سرمایه گذاری کنم روش که نتونم تایه مدت خرجش کنم.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ممنون میشم راهنماییم کنید.من فعلا نمیتونم بخونم .بعدا برمیگردم.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو حساب باز کن ولی کارت عابر نگیر.دفترچه حساب رو هم گم و گور کن😅😅

فقط شماره حسابتو حفظ کن ک بتونی بهش واریز کنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منطق من اينه كه پول واسه خرج كردنه😁

اتفاقا منم همینم.همش میگم هرچی‌ بیشتر خرج کنی، بیشتر بدست میاری😅😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اره حساب پس انداز یکم مسکن . همسرم باز کرده . بهش یه کارت دادن مثل کارتای عابر بانک اما اصلا نمیشه بزنیش به دستگاه . فقط میتونی از کارت دیگه واریز کنی توش و اگر احیانا بخوای ازش پول در بیاری باید بری بانک اونجا پول بگیری البته این حداقل موجودیت باید 7دمیلیون باشه و برای وام خونست

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اره حساب پس انداز یکم مسکن . همسرم باز کرده . بهش یه کارت دادن مثل کارتای عابر بانک اما اصلا نمیشه ب ...

چه خوووووووب.من پولهایی  که نمیخوام خرج کنم کارتشونو میدم دست مامانم واصلا فکر نداشتنش میکنم پولم داشته باشم فقط واریز میکنم همین .بعدم پیامک میاد رو گوشیم هر ماه یه مقدار سود پول به حسابم واریز میشه خر کیف میشم😅😅

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

میتونی فقط نگاش کنی یا بو بکشی اینجور تموم نمیشه  

تنها راه خرج نکردن همون سپرده گذاریه پوله اگه مبلغت زیاده که بهتر میتونی هر ماه ازش سود بگیری اون سودو خرج کنی ویا به جاش سکه یا طلا بگیری اینم پسندازه که هیچوقت ضرر نمیکنی چون همش بالا پایینه و میتونی در مواقع نیاز که قیمتش بالاست بفروشی استفاده کنی

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
چه خوووووووب.من پولهایی  که نمیخوام خرج کنم کارتشونو میدم دست مامانم واصلا فکر نداشتنش میکنم پو ...

خیلی عالیه . اما اینی که من گفتم سود نداره متاسفانه. 

اما کارت فوق العادست همین روشو ادامه بده   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه