2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
بیا بردار تا ی مدت ب حرکاتش بخند واسه خودت سرگرمی درست کن😂😂😂😂 برداشتی و زنده موندی منو لایک کن ب ...

تا دانشگاه یه سال مونده یه پیام بده بهم داشته باشم گمت نکنم بگم چی شد آخرش🤣🤣

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

منم قصدم نازک کردن نیست و بعد کنکور میدونم خود مامان اجازه میده کامل مرتبشون کنم ولی گاهی خیلی خر تو ...

خوبه که اجازه میددهههه خوش به سعادتتتت

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خودم دوست دارم طبیعی باشم دست نبرم تو صورتم. والا اگه در حد وسط ابرو باشه حق میدم به دخترا ولی ای ...

خدایی خودت بخوای مقایسه کنی اونی ک بر میداره و اونی که بر نمیداره دومی خیلی حتی با پیوندی خوشگل تر موقر تر هست

وای وای وای ددم واییی چه خوشگله وای چه خوشگلی وای فتبارک الله ماشالله

کوچیکتم به زیبایی شما که نمیشم گلللل..فدای محبتت جوون

نوعش

نومونه، مثلا نمونه س ولی خب شبیه آزمایشگاس که نمونه ادرار میگیرن

واقعا الانم گاهی اوقات میگه میخوای برداری میگم نهههه واقعا موقر تره الان

خودم جدا قبول دارم که موقر تره ولی آخه دست زدن خودش هم شدت داره...من نمیخوام ابروهامو مرتبم کنم حتی یا موهای صورتمو بزنم، ولی خب اینجوری هم خجالت میکشم. البته تو مدرسه نه. ولی خب قبول بشم حس می‌کنم محیطش جوری نباشه که بگیم خب مثل مدرسه عذر موجه داره ناظم مدیر نذاشتن و ...

عزززیزی جیگر خوشگلی از خودته چشم خوشگل

اشک فراوااان😭😭😭

نومونه، مثلا نمونه س ولی خب شبیه آزمایشگاس که نمونه ادرار میگیرن

نمونه واقعا مدرسه خوبیه یا نه از رشته ات چی راضی هستی و اینکه نمره آوردن تو دبیرستان اسونه؟راستش من ورودی دبیرستان رشته نظریم