2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
عزیزدلییییی جیگر جان فدای تو🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

تاج سری سلطان بفرما ناهار در خدمت باشیمممم

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمونه واقعا مدرسه خوبیه یا نه از رشته ات چی راضی هستی و اینکه نمره آوردن تو دبیرستان اسونه؟راستش من ...

رشته مو که خیلی دوست دارم

نمره آوردن نه والا، همت میخواد باید درس بخونی😂 سخت سخت هم نیست البته... علاقه داشته باشی و پشتکار حله ولی خب مثل راهنمایی نیست که شب امتحان بخونی و ۲۰ شی، اصلا شب امتحانی نباش چون درسا سنگینن بهت فشار بدی میاد. نمونه هم نصف معلماش عالی، نصفشون نه. نسبت به مدارس دیگه بهتره از نظر معلم 

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

قربون تو عزیزم🥲🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🎀🎀🎀🎀🎀🎀

بیا استکان به استکان چایی برات بریزززم😭❤️❤️

اشک چرا خوشگلللل چشم به این نازی دختر به این باوقار ماشالله عزیزم

بزنم به تخته شما که شاهزاده بودنم رد کردی، وقار و متانت میباره اصلا. بزنم به تخته که چشم بد دور باشه ازت

فداتشمممم من الهی جیگررررر تو🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

نور به سر و روت بباره مهتاب خانوم خدا نکنههه

اسپند من کووو

رشته مو که خیلی دوست دارمنمره آوردن نه والا، همت میخواد باید درس بخونی😂 سخت سخت هم نیست البته... عل ...

به نظرت مدرسه غیرانتفاعی خوب که معلماش تیزهوشان هستن و خود مدرسه در حد تیزهوشان هست رسیدگی هاش و بچه ها تلاش میکنن و خود آدم که صد درصد تلاش کنه چطوره؟

موفق باشی عزیزدلم راست میگی حق با تو هست بلاخره باید همت باشه دیگه و تلاش کنی

راستی چجوری همیشه ریاضی خوب بخونم که نمره ام خوب بشه من پایه ریاضیم ضعیفه و اینم بگم که خیلی واسش تلاش کردم ولی نه اونقدر زیاد خیلی کم

به نظرت مدرسه غیرانتفاعی خوب که معلماش تیزهوشان هستن و خود مدرسه در حد تیزهوشان هست رسیدگی هاش و بچه ...

شما خودت اراده کنی و اینطوری که میگین محیط هم خوبه دیگه گل اندر گله. تنها فرمولی که می‌شه باهاش ریاضی رو یاد گرفت دو تا چیزه یکیش قوی کردن پایه + تمرین. یعنی شده بخاطر مشکلت بری از پایه پنجم بخونی برو ضرر نمی‌کنی. برا ما ریاضی رو اشتباه جا انداختن و پایه ضعیف باعث شده سخت باشه برامون. دوم اینکه دم دستت همیشه کاغذ باشه و سوال حل کن. انقدر حل کن که ریاضی از رو بره. تمرین معجزه می‌کنه. تو ریاضی اول و آخر تمرینه که نجاتت میده. کتاب کمک درسی خوب تهیه کن و شروع کن به کار کردن ، اگه پایه ت رو بگی شاید بتونم کمک کنم. معلم خصوصی هم کشکه. تهش تمرینه که به دادت میرسه

فداتششششم من عزیزدلم جیگرررریییی مهربونیییی چقد شما🎀🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

دور باشه ازت درد و بلا 

دورت بگردم خانم طلا❤️😭

شما خودت اراده کنی و اینطوری که میگین محیط هم خوبه دیگه گل اندر گله. تنها فرمولی که می‌شه باهاش ریاض ...

اره واقعا معلم خصوصی خیلی چرته من داشتم یکی از بهترین مدرسان تیزهوشان بود

فقط تمرین نجات میده واقعا 

پس یعنی تو میگی تلاش استمرار میتونه و تمرین و حل نمونه سوال های زیاد حتی از پایه ضعیف میتونه تو رو کنه ۲۰ اره؟

به نظرت تو پارت مطالعاتی مدرسه ام روزانه چقدر وقت واسه ریاضی بزارم؟

عزیزی ملکه تاج سری سروری باوقار مهربووووون جیگرررر🎀🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

گرد جهان بگشتم از خوب ها بدیدم

نه ذره ای چنین شد، نه یک نفر چنان شد