2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
اره واقعا معلم خصوصی خیلی چرته من داشتم یکی از بهترین مدرسان تیزهوشان بود فقط تمرین نجات میده واقعا ...

به نظرم استمرار داشتن تو یادگیری ریاضی بهتر از اینه که مثلا یه هفته پر فشار کار کنی بعد ول کنی. شده روری یه ساعت، نیم ساعت، نشد بیست دقیقه، کار کن حتما. شده روزی سه سوال. ولی هر روز باشه. یه روز شل شی ول کنی نتیجه نمیگیری. 

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلی شما گل خانم جذاب جیگر مهندسسسسسسس آیندموننننن از دانشگاه امیر کبیر تهران🎀🎀🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ایدالله ایشالله ایشالللهههههههههههههههههههههههه

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

فداتشم که انقدر ماهی🫶🏻🫶🏻🫶🏻

نمیرم برات خدایی؟

به نظرم استمرار داشتن تو یادگیری ریاضی بهتر از اینه که مثلا یه هفته پر فشار کار کنی بعد ول کنی. شده ...

راست میگی حق با توئه و منی که ریاضی ضعیفه خیلی باید حتما تو پارت مطالعاتی روزانه ام باشه عزیزدلم دورت بگردم واقعا مرسی من یکم نا امید شده بودم گفتم شاید نتونم صد درصد ۲۰ بشم و عالی باشم توش گاهی وقتا واقعا حسرت نمره ۲۰ ریاضی میکشیدم و این که گفتی تلاش استمرار ممکنه یکم دلم آروم گرد مرسییییی

راست میگی حق با توئه و منی که ریاضی ضعیفه خیلی باید حتما تو پارت مطالعاتی روزانه ام باشه عزیزدلم دور ...

عزیرزمینی گل واقعا حدا رو شاکرم اگه کمکی کرده باشم. از نظر من ریاضی تنها درسیه که نتیجه ش صد درصد به تلاشت مربوطه. دروغ چرا، مت هر دفعه عالی کار کردم ۲۰ شدم، ۱۹ شدم، هر دفعه هم زدم به باد بیخیالی ۱۱، ۱۲ شدم. قشنگ اومده دستم هر چقدر تمرین بیشتر کنم و بیشتر یاد بگیرم نتیجه م تغییر میکنه. چون در نهایت تیپ سوال ها میاد دستت، حرفه ای میشی، انقدر که وقتی کلمه اول سوالو ببینی تا ته روش حلشو رفتی چون دستت اومده و کار کردی. دروغ میگن که ریاضی همش هوشه. شاید مقداری باشه، ولی ریاضی از صبر تشکیل شده. هر چی صبورتر باشی و وقت بذاری قوی تر میشی. تو برم صد تا صفحه سوال حل کن اگه زیر ۱۸ شدی منو بزن😂🤣

اایشاللههههههه به امید خداااااا توکل به پروردگار عزیییییز دلم موفق باشیییییی جیگرررررررر ماهههههه

عشقی خواهر منننن من خواهر ندارم جای خواهر نداشتم جات تو قلبمه

قربونت برم گلم خدانکنه بمونی انشالله سالم و موفق🫶🏻🫶🏻

ایشالله جشن کارآفرینیت❤️❤️

عزیرزمینی گل واقعا حدا رو شاکرم اگه کمکی کرده باشم. از نظر من ریاضی تنها درسیه که نتیجه ش صد درصد به ...

الهی قربونت برم واقعا درست میگی آره منم قبلا که راهنمایی بودم میخوندما درسا مشکلی نداشتم ولی ریاضی پایین ترین نمره ام بود و خیلی تمرین نمیکردم ولی هیچوقت نمی افتادم چون یکم باز میخوندم ولی دیگه واقعا رها کردم فاز سابق آدم باید تلاش کنه واقعا خیلی امیدوارم کردی حالم خوب شد به خدا اشکام پر پر می‌شد رو برگ ریاضی وقتی میدیدم ۹۹ درصد اوقات کم میشدم و اون ۱ درصد سرکلاسی های سبک هست ۱۹ شاید میشدم مرسیییی جیگرم دعام کن به خدا خیلی ضعیفم توش و دعا کن صبرم بالا بره چون من یکم هول میکنم قرقاطی مینویسم سوال جوابش اشتباه در میاد واییییی انشالله بتونممممم موفق بشم آخه تجرییم😫🤣🥲🫶🏻

الهی قربونت برم واقعا درست میگی آره منم قبلا که راهنمایی بودم میخوندما درسا مشکلی نداشتم ولی ریاضی پ ...

عشقی به علی، چرا نشه، آدم مزد زحمتشو میگیره. استرس هم به خودت راه نده ریاضی چیه تو بخوای قله قاف ام فتح میکنی، یه بسم الله بگو خار و مادر ریاضیو بیار جلو چشماش