2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
عزیزم عزیزی منم خواهر ندارم تو قلبی قد یه خواهر توئم انشالله موفقیتت

بوووس بههههتتتتتت

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

[QUOTE=353872699]کارافرین چیههههه نهههه من کارآفرین دوست ندارررررم ولی تلاشو دوست 

نه منظورم کلا اینه که کسب و کار خودتو داشته باشی، دکتر بشی مطب خودتو، مهندس بشی کارخونه خودتو. خلاصه که مستقل کامل و نه زیردست کسی

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عشقی به علی، چرا نشه، آدم مزد زحمتشو میگیره. استرس هم به خودت راه نده ریاضی چیه تو بخوای قله قاف ام ...

وایییییی مرسیییییی خوشگللللللل جوننممممممم جیگرررررتو بخورم ببین راست میگی حق با توئه ادم نباید واسه ذهنش محدودیت ایجاد کنه و واقعا با حرفات خیلی انرژی مثبت ۱۰۰ درصدی بهم تزریق شد الهی قربونت برم الهی هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم 

وایییییی مرسیییییی خوشگللللللل جوننممممممم جیگرررررتو بخورم ببین راست میگی حق با توئه ادم نباید واسه ...

فدات شم عزیز مننن، شما که انقدر ماهی ریاضی چیه بخواد مانعت بشه، واقعا خوشحالم اگه کمکی تونسته باشم بکنم. تو صد تا ریاضیو حریفی بابا. جدا از اونا که گفتم، بیخیالی خیلی مهمه. یه جوری پای برگه امتحان بشین انگار تو اربابشی و اون زیردستته. اصلا استرس به دلت راه نده، آدمی که راهو بلد باشه پیش میره. استرس برا اونیه که دست به کتاب نبرده. نه تویی که مایه گذاشتی صد خودتو آوردی وسط.  

عزیزی جیگر🥰🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻🫶🏻میتونم بهت درخواست بدم اگر تو سال تحصیلی گاهی اوقات شد تک و توک بهت پی ...

حتما صد در صدد. چه برنامه ای داری؟ ایتا تلگرام روبیکا، آیدی بدم بهت؟ آیدیم همین اسمیه که باهاش تاپیک می‌زنم 

قربون تو جیگر فداتششششم چقدر تو ماهی ایشالللللله به امید خدااا

ماچ ماچ ماچچچچچچچچچ به روی ماهت

فدات شم عزیز مننن، شما که انقدر ماهی ریاضی چیه بخواد مانعت بشه، واقعا خوشحالم اگه کمکی تونسته باشم ب ...

قربون تو عزیزم واقعا خیلی کمکم کردی راستش هیچکس رو تو زندگیم ندیدم که انرژی اینطوری بده و قشنگ حقایق ها رو بگه و همیشه خودم بودم انرژی میدادم واقعا حالم خیلی خوب کردی از خدا میخوام حالت خوب کنه 

راستی یه مطلب دیگه درسته که قوی ریاضی تمرین نکردم و پایه ام ضعیفه و نمره هام ۲۰ ۱۹ نبوده نهایی ولی اینطوری نیست برگه جلوم باشه مبحث جلوم باشه هیچی بارم نشه و راستش من هنوز سر انتخاب رشته ام گیر بودم نتونستم دهم پیش خوانی کنم درساش به نظر تو اگر خوب بخونم تو سال تحصیلی و بعضی روزا وقتم صرف درس بعدی معلم کنم و پیش خوانیش کنم و وقتم از دست ندم و مرتب تست و اینا و تلاش استمرار انشالله به امید خدا میتونم نمره های نماییم ۲۰ تو دبیرستان بدست بیارم؟

چون مدرسمون مدرسه بدی نیست و یه همت داشته باشی واقعا عالیه

قربون تو عزیزم واقعا خیلی کمکم کردی راستش هیچکس رو تو زندگیم ندیدم که انرژی اینطوری بده و قشنگ حقایق ...

عشقی آبجی ، شما هم عین خواهر نداشته منی. همین روشو پیش بری نهایی چیه کنکورم حریفی. فقط استمرار داشتن مهمه. اصرار نکن از الان روزی ده ساعت بشه. ۵ ساعت بخون ولی هر روز بخون. ۲۷ میگیری اصلا. هر جا گیر کردی من در خدمت هستم تا جایی که بتونم کمک می‌کنم.

مرسی قشنگم دستت درد نکنه و اینکه درخواست بدم بهت آیدی ایتا بدی یا همینجا میدی

@Orange_hearts اینه