2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
از سد مامان رد شی میتونی ازش بخوای ک ب نفعت بشه اینجوری از سد پدر هم میگذره ولی خدایی مامانو قبول دا ...

بالا پایینشو کار ندارم میذارم تا آخر عمر بمونه😂 امیدوارم شر نشود

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من که نمیخوام بردارم نازک کنم. اصلا با هیچ جاش کار ندارم. ولی خب من می‌بینم تو عکسا خوب نمی افتم ...

منم قصدم نازک کردن نیست و بعد کنکور میدونم خود مامان اجازه میده کامل مرتبشون کنم ولی گاهی خیلی خر تو خر میشن ابروهام مجبور میشم با موچین کم پشت کنم وسطشو

عین شاخه درخت😂😂😂😂😂 عالی بودددد

خبر نداری یه دفعه به کاکتوسم داشت آب می‌داد یه نگا به اون کرد یه نگا به دستای من سر تکون داد 

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

خیلیییی بده مال منم نگاهههه

بمیرم برا درد دلت فقط من درکت میکنم

خیلیییی بده مال منم نگاهههه

ولی ابروهات خوشگلنا کلک 

خبر نداری یه دفعه به کاکتوسم داشت آب می‌داد یه نگا به اون کرد یه نگا به دستای من سر تکون داد

بیا بردار تا ی مدت ب حرکاتش بخند واسه خودت سرگرمی درست کن😂😂😂😂 برداشتی و زنده موندی منو لایک کن ببینم 

ولی ابروهات خوشگلنا کلک

تو این ابروهای درهم برهم ناقرینه چیش خوشگله؟

ولی خدایی اوایل خجالت میکشیدم

ولی خودت دقت کردی تا حالا فرق بین دختری که کل صورتش اصلاح میکنه و یکی که اصلا اصلاح نمیکنه تو دبیرستان نظر خودت خدایی چیه؟

من با وسطش خیلی مشکل دارم بقیشو دوست دارم😭

راستییییی رشته چی هستی دبیرستان

ریاضی ام

تو این ابروهای درهم برهم ناقرینه چیش خوشگله؟ولی خدایی اوایل خجالت میکشیدمولی خودت دقت کردی تا حالا ف ...

من خودم دوست دارم طبیعی باشم دست نبرم تو صورتم. والا اگه در حد وسط ابرو باشه حق میدم به دخترا ولی اینکه اصلاح کامل کامل در حد تازه عروس رو نمی‌پسندم 

تو این ابروهای درهم برهم ناقرینه چیش خوشگله؟ولی خدایی اوایل خجالت میکشیدمولی خودت دقت کردی تا حالا ف ...

همه چیش عزیزم شما ملکه زیبایی ای زر نزن