ممکنه کمکم کنید که مامانم رو چطور باید راضی کنم. من ۱۷ سالمه سال دیگه میخوام برم دانشگاه ولی اصلا اجازه نمیده پیوند ابروهام رو بردارم. واقعا نمیخوام به بقیه آبروم دست بزنم فقط پیوندشه چون واقعا مشخص و زیاده.
گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو
من هم دبیرستانی هستم و ابروهام پیوندی هست شده مسخره ام کردن ولی هیچوقت ابروهام قشنگ دست نیاوردم توش که از پیوندی در بیارم اوایل فکر میکردم مشکلی نیست ولی میبینم حق با مادره
من هم دبیرستانی هستم و ابروهام پیوندی هست شده مسخره ام کردن ولی هیچوقت ابروهام قشنگ دست نیاوردم توش ...
آخه من که نمیخوام بردارم نازک کنم. اصلا با هیچ جاش کار ندارم. ولی خب من میبینم تو عکسا خوب نمی افتم. خیلی وقتا عکس میگیرن من خجالت میکشم بیفتم تو عکس. به صورتمم دست نزدم اصلا ولی خب دیگه این یه چیز عادیه و گناه هم که نیست
گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو
دوتا راه ب ذهنم رسید: یا ب خاله ای کسی بگو واسطه شهیا اینکه برو بردار بعد بزن ب کولی بازی بگو بخداا ...
مامان من یه پشم دستمو زدم تا یه مدت نگامم نکرد😂😂هی نگا دستام میکرد افسوس مسخورد میگفت موهای دستت شبیه شاخه درختن خوشگلن نزن😂 و معاون و اینا هم که میترسم بگم جدی بابام بره سرشون بگه شما به چه حقی گفتین اینو و داستان بشه. خاله هامم که خیلی سنتی ترن و خیلی هم از ما دورن...مثلثو عالی گفتین خدا خیرتون بده کلی خندیدم