2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
دوتا راه ب ذهنم رسید: یا ب خاله ای کسی بگو واسطه شهیا اینکه برو بردار بعد بزن ب کولی بازی بگو بخداا ...

😂😂😂😂😂 منم پشمای دستمو همینطوری زدم. عروسی عموم بود، رفتپ حموم زدم برگشتم. مامانم گفت چرا زدی؟ گفتم زشت بود دیگه😂😂 از خیرش گذشت. ولی خب رو ابرو حساسه شدید

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه خواهر داری به اون بگو وقتی دیگه ابروهاتو گرفتی میخواد چیکار کنه فوقش یکم عصبی بشه

خواهر ندارم یه داداش داشتم زن گرفت رفت الان سه ساله ندیدمش

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

😂😂😂😂😂 منم پشمای دستمو همینطوری زدم. عروسی عموم بود، رفتپ حموم زدم برگشتم. مامانم گفت چرا زدی؟ گ ...

منم دقیقا همینجوری پشمای دستمو زدم گفتم تو کلاس رقص بهم میخندن(حالا کسی باهام حرف نمیزد ک بخواد بخنده😂) بغضم کردم انگار قربانیم 

ولی این یکیم بزن بعد مظلوم شو از خیرت میگذره حسااابی هم مظلوم شو قشنگ سنگ تموم بزار

وای ای بابا ..پدر شوهر منم بدش میاد بلیز شلوار باشم میرم خونشون تونیک بلند میپوشم متنفرم از این قدیم ...

بخدا عجیبه اونی که محرمته یه چیزایی میبینه و میگه که نامحرمه نمیگه.  

منم دقیقا همینجوری پشمای دستمو زدم گفتم تو کلاس رقص بهم میخندن(حالا کسی باهام حرف نمیزد ک بخواد بخند ...

خوبه خوبه منم اونجا که رفتم آستین بلند پوشیده بودم هیچکی نگاهم نمیکردا💔😂 ایشاالله قبول شدم دیگه بسم الله:)

من هم دبیرستانی هستم و ابروهام پیوندی هست شده مسخره ام کردن ولی هیچوقت ابروهام قشنگ دست نیاوردم توش ...

آخه من که نمیخوام بردارم نازک کنم. اصلا با هیچ جاش کار ندارم. ولی خب من می‌بینم تو عکسا خوب نمی افتم. خیلی وقتا عکس می‌گیرن من خجالت میکشم بیفتم تو عکس. به صورتمم دست نزدم اصلا ولی خب دیگه این یه چیز عادیه و گناه هم که نیست

برو تو کارشششش ولی بغض و گریه یادت نره

جلو بابام یه دور برم تو کما فایده نداره خودش برا دور دوم میبردم🤣🤣

چرا من میرم کلاس دهم ابروهامو تمیز میکنم و وسط شون میگیرم کاری بهم نداره

خوشبحالت چه روشن فکررر

جلو بابام یه دور برم تو کما فایده نداره خودش برا دور دوم میبردم🤣🤣

از سد مامان رد شی میتونی ازش بخوای ک ب نفعت بشه اینجوری از سد پدر هم میگذره ولی خدایی مامانو قبول دادم ولی دیگه بابات زور داره 

ولی فقط وسط بردار بقیشو حتی بالا و پایینشو دست نزن بعدا بردار

دوتا راه ب ذهنم رسید: یا ب خاله ای کسی بگو واسطه شهیا اینکه برو بردار بعد بزن ب کولی بازی بگو بخداا ...

مامان من یه پشم دستمو زدم تا یه مدت نگامم نکرد😂😂هی نگا دستام می‌کرد افسوس مسخورد میگفت موهای دستت شبیه شاخه درختن خوشگلن نزن😂 و معاون و اینا هم که میترسم بگم جدی بابام بره سرشون بگه شما به چه حقی گفتین اینو و داستان بشه. خاله هامم که خیلی سنتی ترن و خیلی هم از ما دورن...مثلثو عالی گفتین خدا خیرتون بده کلی خندیدم