2777
2789
عنوان

چرا زندگی بعد از سال 98 اینطوری شد

552 بازدید | 15 پست

اول فکر میکردم فقط خودم اینطور فکر میکنم

بعد دیدم نه برادرم،خواهرم،دوستام و اطرافیانم همین نظر رو دارن

تو اینستا هم دیدم پست در این مورد گذاشتن و افراد نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر پست رو لایک و تایید کردن

نه که قبلا مشکل نداشتیم نه

ولی انگار جنس زندگی از بعد ۹۸ فرق کرده یه طوریه

هیچی دیگه مثل قبل نیست

سال های ۹۲ تا ۹۷ انقدر برام خوب بود انگار خوشی های اخرم بود که انقدر موفقیت و شادی کسب کرده بودم جنس خنده هامم حتی فرق داشت

همچنان امیدوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فاز دادن ها و ناامیدی کار غیرخودی هست. 

وگرنه نه جنس خنده هامون نه مدل خوشی مون عوض که نشده،  بهترم شده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من اینجوری فکر نمیکنم همش یه تلقینه که شبکه های اجتماعی تو مغزمون کردن

نه ربطی به مجازی نداره تفاوت زندگیم رو کاملا حس میکنم و تمام اطرافیانمم همین نظر رو دارن

همچنان امیدوار

همینطوره برای منم زندگیم به قبل و بعد از کرونا تقسیم میشه 

قبل کرونا خیلی بچه ی فعالو درس خونو پرتلاشی بودم بعد کرونا خونه نشینیدرسم افت کرد خورد به کنکورم باز پشت موندم خونه نشین شدم با حال روحی بعد هنوزم خونه نشینم یه جورایی تبعات کرونا برام تموم نشده

فضای مجازی پیشرفت کرد گند زد به زندگیا

مجازی قبلشم بود

تلگرام از وقتی راهنمایی بودم بود

اینستا هم از سال ۲۰۱۱ بودش

همون موقع هم شاخای مجازی و بلاگرای دوزاری بودن 

همچنان امیدوار

این فاز دادن ها و ناامیدی کار غیرخودی هست. وگرنه نه جنس خنده هامون نه مدل خوشی مون عوض که نشده، بهت ...

واسه من بهتر نشده

با اینکه حتی اون موقع مشکلات داشتم ولی الان فرق داره

غیرخودی یعنی چی؟

چون خارجیا هم تو چندتا نظرسنجی دیدم همین نظر رو داشتن

همچنان امیدوار

همینطوره برای منم زندگیم به قبل و بعد از کرونا تقسیم میشه قبل کرونا خیلی بچه ی فعالو درس خونو پرتلاش ...

از وقتی کرونا اومد گند خورد به همه چی

همچنان امیدوار