2777
2789
عنوان

کمکم کنید بریدم

172 بازدید | 25 پست

همسرم ب خاطر شکاکیت من و حرفای بدی ک زدم توهین این چیزا ی مدت حالم بد بود دست خودم نبود گند زدم تو رابطه سرد شد کم کم فاصله گرف الان میخوام جبزان کنم ولی حتی باهام حرفم نمیزنه فقط گوش میده بخاطر شرایط کاریش دائم خودش درگیر کار کرده میشه راهنماییم کنین چیکار کنم ک این سردی کمتر شه حتی بتونم حرف بزنم باهاش از وقتی سرد شده هر شب از ساعت 10 تا 6 صب میره با دوستاش بیرون کاری نمیکنن دوستاش میشناسم ولی خب منم دل دارم راهنماییم کنین چیکار کنم

چرا شک داشتی بهش؟الان دیگ نداری؟

چون عقدیم و راهمون دور ما رل بودیم اوایل بعد عقد کردیم الان 1 سال عقدیم من مشهدم شوهرم قشم فاصله هس و اینکه کاری نکرده فقط من دچار وسواس فکریم مغزم یهو داستان سازی میکنه سر همین چیزایی میگم ک نباید مثلا میگ سرکار من فک میکنم نیس نمیدونم چرا اینجوری شدم واقعا دست خودم نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون عقدیم و راهمون دور ما رل بودیم اوایل بعد عقد کردیم الان 1 سال عقدیم من مشهدم شوهرم قشم فاصله هس ...

منم مدتی اینجور بودم این فقط بخاطر فضای سمیه نی نی سایت هست لطفا دوری کن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

ازش بابت حرفات معذرت خواهی کن و بگو بهت فرصت جبران بده بگو بهش نیاز داری و دلت برای روزهای خوب گذشته ...

گفتم فرصت داد ولی خیلی سرد خیلی کم حرف میزنه مث قبل شوخی نمیکنه حرفم کم میزنه شبا دائم بیرون چیکار کنم

یه ندت گیر ندی ودلگیر ودلخور تو سکوت بگرد مثل خودش رفتار کن خوب میشه مردا زود از یاد نیبرن همه جی رو ...البته دوست داشته زنشو خیلی زود فراموشش میشه همه جی اگه تغییر کنه خانمش....انشاءالله درست میشه به پاش نمیچ زیاد خودتو مشتاق نشون نده نچسب بهش فقط کارای خونه شخصی وغذات به راه باشه هنونجور که کفتم تو خونه بگرد فوری برمیگرده سمتت ببینه تغییر کردی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

چون عقدیم و راهمون دور ما رل بودیم اوایل بعد عقد کردیم الان 1 سال عقدیم من مشهدم شوهرم قشم فاصله هس ...

پس بابا بیخیال ببینه گیر نمیدز وتغییر کردی درست میشه فعلا که تو عقدی تو خونش نیستی که دستپاچه نشو....فقط یه چی گوشزد کنم بهت به عنوان خواهر اگه تغییر نکنی چون تو عقدین میزارتت کنار ها حواستو جنع کن تغییر بده خودتو بهشم گیر نده تجسس نکن کجاس وفلان چون تو خونش نیستی که فعلا ایتقد تو پیگیرباشی انشاءالله خوب نیشی واونم برنیگرده بسمتت ...فکرکنم در حال فکرکردنه در موردت وآینده ...داره نگا میکنه ببینه تغییر میکنی یانه مراقب باش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ینی کلا دیگ هیچی نگمش؟ اگر سکوت کرد سکوت کنم؟

اره دقیقا فعلا داره فکر میکنه گگا میکنه ببینه تغییر کردی یانه براهمین ...دلخوره ودلگیر به فکر اینده