2777
2789
عنوان

کمکم کنید بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
پس بابا بیخیال ببینه گیر نمیدز وتغییر کردی درست میشه فعلا که تو عقدی تو خونش نیستی که دستپاچه نشو... ...

اره اتفاقا بهم گف گف خسته شده از رفتارام و گف داره زده میشه برای همین گفتم بیام بپرسم ببینم چیکار کنم ک باز بدتر نشه

اره دقیقا فعلا داره فکر میکنه گگا میکنه ببینه تغییر کردی یانه براهمین ...دلخوره ودلگیر به فکر اینده

متوجه شدم پس من دیگ هیچی نمیگم گیر نمیدم زیادم زنگ نمیزنم بهش ببینم چی میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اتفاقا بهم گف گف خسته شده از رفتارام و گف داره زده میشه برای همین گفتم بیام بپرسم ببینم چیکار کن ...

همین که گفتم بکن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

متوجه شدم پس من دیگ هیچی نمیگم گیر نمیدم زیادم زنگ نمیزنم بهش ببینم چی میشه

اره هرچی به مردجماعت رو ندی ها برعکس میشه همه چی ...من خودم هیچ وقت به شوهرم زنگ نمیزنم از اول همینم خودش زنگ میزنه همیشه ...تو عقد اوایل هی میگف تو جرا زنگ نمیزنی وفلان میگفتم نمیخوام مزاحم کارت بشم چون منواقعا ازش مطمئن بودم براهمین دلم راحت بود تحسس نمیکردم الانم نیگه من خیلی شانس اوردم زنهای دوستام هی زنگ وفلان گیر میدن دلخوری بوجود نیارن همش قهرودعوا به من میگن خوشبحالت زنت اصلا بهت گیر نمیده ...ببین انگار تو خیلی دوسش داری وبیکاری فقط زوم کردی به اون بنده ی خدا ...یه کم خودتو ذهنتو مشغول کن به خدا نزدیک شو خیلی گیر نده بابا ادم باید تو یه جاهایی وخیلی چیزام بسپار بخدا مگه ما کی هستیم جقد توانایی داریم طرف ادمم مرغ نیس که پاشو ببندی یه جایی زیرنظر باشه بلاخره اونم کار داره فعلا عقدین تو یه خونه نیستین شرایط زندگیا فرق داره ....بزار اون بترسه از نبود تو دستپاچه بشه نه تو

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره هرچی به مردجماعت رو ندی ها برعکس میشه همه چی ...من خودم هیچ وقت به شوهرم زنگ نمیزنم از اول همینم ...

حق با شماست باید منم همین کار کنم از این ب بعد صبر میکنم خودش زنگ بزنه 

حق با شماست باید منم همین کار کنم از این ب بعد صبر میکنم خودش زنگ بزنه

ایول ...ببین یه کم سیاست در کنار دوست داشتن وعشق لازمه ...