2777
2789

تازه اومدیم اینجا دو سه روزه 

همسرم بالکن و شست و حرمگیر ریخت 

دیدم کفتره رفته تو بالکن رو کولر نشسته کلی پی پی کرده 

دوباره امروز شست و جرمگیر ریخت 

بجز توری کشیدن دیگه چیکار کنم نیاد 

خیلی هم میترسم ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی کلور کاغد بچسبون ری کردن آخرش بردارید

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من باعث برکت خونه میدونم یه لونه ی کوچک درست کردم توش دونه گندم ریختممیان اونجا میشینن آویزون کردم ا ...

وقتی خونه ت کنه کبوتری گرفت 7 میلیون دادی سمپاش،  ببینم بازم همین حرف میزنی 

اره خیلی خوبه تازه حموم و دستشوییم میشوره😂😂

جز شستن دیگه چه کاری بلده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اه از قیافشون متنفرم

آره منم بدم میاد

تازه میان رو کولر هم تخم میزارن... بچه داری هم بلد نیستن. جوجه هاشون میافته پایین.. دو تا چوب میزارن انگار لونه است! 

حسابی همه جا را کثیف کردن 

تنها راه کار اینه که بالکن را پنجره بزنید و پنجره بالکن توری داشته باشه. همین. 

مادره یکبار جوجشو ول کرد رفت... جوجه رفته بود پشت وسایل قایم شده بود. جیک جیک می‌کرد.. پرواز هم بلد نبود.. 

😅😅😅شما چیکار دوس داری🤣🤣🤣

ما دوست داریم آقاتون بهتون نزدیک نزدیک بشه

آره منم بدم میادتازه میان رو کولر هم تخم میزارن... بچه داری هم بلد نیستن. جوجه هاشون میافته پایین.. ...

من تا جایی که بتونم همش کیش میکنمشون 

ولی وقتی میپره پرواز کنه چنان جیغی میزنم از ترس کل بلوک سکته میکنن فک کنم 

خیلی ازشون بدم میاد 

تازه رو بدنشون حشره دارن