2777
2789
عنوان

بچها من زشتم چرا خدا منو زشت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 34 پست
هستم ولی مامانم هم مثل خودم زشته بابامم زشته دیگه معجزه نمیشه که بعد بلوغ

خیلی حساسی الان ولی نگران نباش الان دیگه تا رنگ پوست و عوض میکنن بقیش که چیزی نیست تا 20-25 صبر کن دیدی بهتر نشدی بچسب به کارای زیبایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا سنت رد شه بعدا فرصت عمل پیش بیاد خیلی بهت. میشیولی عقیده دارم کسایی ک زشتن بچه نیارن😄

راست میگی حالا من عمل کنم شبیه آدما شم بچم که دنیا بیاد خودم رو میشم 

تازه من بعد عملم خوشگل نمیشم چون اصلا صورتم هیچیش هماهنگ نیست 

واقعا حتی بعد عمل هم؟ منم فکر کنم مثل شما بشم کلا از قیافم متنفرم

آره حتی بعد عمل مطمئنم صدتا عمل دیگ ام ک نکنم بازم راضی نیستم نمیگم زشتم واقعا زشت نیستم البته ب گفته ی دیگران ولی خودم اصن راضی نیستم از چهره ام میگم ک حس میکنم خزه و جذاب نیست ی چهره ی خاصی نیس

راست میگی حالا من عمل کنم شبیه آدما شم بچم که دنیا بیاد خودم رو میشم تازه من بعد عملم خوشگل نمیشم چو ...

من خودم خودمو اصلا زیبا نمیدونم حتی به قول تو حس میکنم زشتم ولی خیلی ازم تعریف میکنن الان با اینکه عمل نکردم 

فقط بلوغمو رد کردم چون اون دوران واقعا بد بودم و حرفا و تاثیرای الان موند روم 

الان فقط تمرکر کن رو درست فقطططط اصلا قیافه به یه ورت

جای خفن قبول شو بعدا کم کم ژل میزنی به لبات اگه پول نداری اروم اروم جمع مبکنی میری دماغ اگ مشکل مالی هم نداری که چه عالی بعدش گونه هاتو ژل میزنی چشماتم اگ دوس نداری لنز میذاری مژه میکاری اصلا هم غمت نباشه♥️

فقط الان ایندتو بساز عزیزدلم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خیلی حساسی الان ولی نگران نباش الان دیگه تا رنگ پوست و عوض میکنن بقیش که چیزی نیست تا 20-25 صبر کن د ...

من خودمم رنگ پوستم بعد از اتمام بلوغ روشنتر شده ، صورتمم جا افتاده تر شده ، ممکنه ایشونم بهتر بشن

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
من خودم خودمو اصلا زیبا نمیدونم حتی به قول تو حس میکنم زشتم ولی خیلی ازم تعریف میکنن الان با اینکه ع ...

منم دخترخاله هام بهم میگفتن زشت توی دوران بلوغ ، الان قیافه م بهتره ولی تاثیر حرفشون روم موند ، قبل از اونم احساس زشتی میکردما ولی بعضی حرفا مثل نفته که بریزی روی آتیش

منم دخترخاله هام بهم میگفتن زشت توی دوران بلوغ ، الان قیافه م بهتره ولی تاثیر حرفشون روم موند ، قبل ...

دقیقاااا 

بنظرم باید فقط به خودمون برسیم و حتی کارایی ک دوس داریمو کنیم 

من میگفتم نه همینطوری خوبم بمونم ولی انجام یه کارای ریز مثل ژل لب و اینا دیدم چقد هم عوضم کرد هم تغییر ایجاد کرد توم😄

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چاقم و دماغم و پوستم روزنه باز دارا

اسی شوخیت گرفته؟😑😑😑😑به این زیبایی

چاقم و دماغم و پوستم روزنه باز دارا

وا ؟ ۶ بار ازم خوشگلتری گمشو🤣فکر کردم قراره ننه قمری چیزی باشی انقد ناراحتی