2777
2789
عنوان

بچها من زشتم چرا خدا منو زشت کرده

460 بازدید | 34 پست

نگید خلق خدا همشون خوشگلن واقعا بعضیا زشتن و منم از اونام واقعا میگم خدا هیچ زیبایی و استعدادی بهم نداده اونوقت چجور خداروشکر کنم تازه سالمم نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم 17 سالمه کنکوری هستم

خب اگه خیلی اذیت بودی بعدا عمل کن منم میخام بینیم عمل کنم ، تنها جای خوشگلم بینی م بود که ۴ بار شکست

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

بعدم کلا جامعه یطوری شده یا باید خوشگل باشی یا بری بمیری اگه به ظاهره ، اگه کسی چیزی بهت گفته ولش کن 

هستم ولی مامانم هم مثل خودم زشته بابامم زشته دیگه معجزه نمیشه که بعد بلوغ

خدانکشت اسی با این تعریف کردنت😐🤦🏻‍♀️

منم خوشگلی ندارم بینیمو عمل کردم لبامو ژل زدم همین دیروز میکرو ابرو کردم ولی خب هرکارم بکنم بازم از خودم بدم میاد و راضی نیستم از قیافم حس میکنم قیافم خزه و اصن دوس ندارم از خونه بیرون برم 

منظورم اینه اگه کسی بهت چیزی گفته ممکنه از عقده خودش بوده باشه و بعدا هم میتونی عمل کنی و اینکارا

قطعا سنت رد شه بعدا فرصت عمل پیش بیاد خیلی بهت. میشی

ولی عقیده دارم کسایی ک زشتن بچه نیارن😄

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خدانکشت اسی با این تعریف کردنت😐🤦🏻‍♀️منم خوشگلی ندارم بینیمو عمل کردم لبامو ژل زدم همین دیروز میکر ...

واقعا حتی بعد عمل هم؟ 

منم فکر کنم مثل شما بشم کلا از قیافم متنفرم